فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

سلام دوستان خوب ایده ها      Yellow Head Funny Smiley

هدف این تاپیک آموزش تصاویر و نوشتار سه بعدی و بعضی از تکنیک های خاص در فتوشاپ میباشد





طرح اول :

 

تصویر نهایی :
 



 


Yellow Head Funny Smiley

تعجب نکنید! در فتوشاپ هم مي‌توانید حجم‌هاي سه‌بعدی بسازید. با استفاده از امکانات نسخه‌هاي جدید فتوشاپ، مي‌توانید طی چند مرحله، تصاویر سه‌بعدی بسازید که بر‌خلاف ظاهر پیچیده‌شان، مراحل به‌وجود آوردن آن‌ها، چندان هم سخت نیست. در این قسمت، با استفاده از همین امکانات، یک کره زیبا را تماماً با کمک ابزارهای فتوشاپ، بازسازی مي‌کنیم.





1-ابتدا با استفاده از ابزار Rectangle (U)، یک مستطیل بکشید و سپس از آن هفت سری کپی با فواصل یکسان ایجاد کنید. ( برای تنظیم فواصل مي‌توانید از ابزار Distribute Horizontal Centers استفاده کنید). سپس از کل مجموعه یک کپی بگیرید و آن را 90 درجه بچرخانید تا شکل بالا حاصل شود.

 




 

2- با استفاده از ابزار Elliptical Marquee Tool (M) یک دایره مطابق شکل بالا روی تصویر بکشید.

 



 

3- از آدرس Filter>Distort>Spherize و با تغییر پارامتر به صد درصد و حالت Normal، به انتخاب خود حالت کروی بدهید.


 




 

4- قسمت انتخاب شده را Cut کرده و دوباره در یک فایل جدید Paste کنید.



 



 

5- با استفاده از آدرس Layer>Layer Styles>Gradient Overlay، روی شکل خود یک گرادینت از قرمز تیره تا آبی روشن (یا هر رنگ دلخواهی) ایجاد کنید. حالت گرادینت مي‌تواند Radial یا Linear باشد.


 



 

6- از لایه‌ای که ساخته‌اید یک کپی بگیرید، سپس آن‌را 45 درجه بچرخانيد و این‌بار حالت گرادینت را از قرمز روشن تا آبی‌تیره ( بالا به پایین) عوض کنید تا فرم سه‌بعدی رنگ‌ها، ایجاد شود.

 




 

7- لایــــه پـــــس‌زمینــــه را انتخــــــاب‌کـــــرده و بـــــه آدرسLayer>Layer Styles>Gradient Overlay بروید. گرادینت را با رنگ‌هاي کد (#aa616b) و (#2c354d) ایجاد کنید. نوع آن از نوع Radial و Scaleآن را به اندازه 140درصد تعریف کنید و مرکز آن را کمی بالاتر از مرکز کره قرار دهید.

 



 

8- هر دو لایه حاوی کره را انتخاب کرده و از آن‌ها Duplicate بگیرید. سپس از آدرس Layer>Merge Layers آن‌ها را با یکدیگر ترکیب کنید. بعد به آدرس Layer>Layer Styles>Color Overlay بروید و رنگ مشکی را برای Overlay انتخاب کنید. در‌نهایت برای ایجاد سایه به آدرس Filter>Blur>Gaussian Blur بروید و با شفافیت (Opacity) 15 درصد، سایه را ایجاد کرده و جای آن را تنظیم کنید.

 



 

9- وجه روبه‌رویی کره را انتخاب‌کرده و به حالت Edit بروید. گزینه Inner Shadow را فعال کرده و به رنگ سفید در بیاورید. سایر تنظیم‌ها را مطابق تصویر اعمال کنید تا افکت نور مناسب روی کره ایجاد شود.

 



 

10- در مرحله آخر، از کل لایه‌ها یک Duplicate بگیرید و از آدرس Layer>Merge Layers آن‌ها را با یکدیگر ترکیب‌کرده و سپس از آدرس Filter>Blur>Gaussian Blur به اندازه 20 پیکسل، فیلتر محو کننده را اعمال کنید.

 



 

11- در آخرین مرحله حالت Blend را به Overlay تغییر دهید تا افکت نور شما کامل شود.


برچسب‌ها:

تاريخ : چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392 | 11:49 | نویسنده : maisamk | ارسال نظر(0)

لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.

ورود کاربران

خوش آمدید! لطفا وارد حساب خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده‌اید؟
حساب کاربری ندارید؟

فراموشی رمز عبور

نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید

یا

ثبت نام کاربران

در چند ثانیه حساب کاربری خود را بسازید

قبلا ثبت نام کرده‌اید؟

نظرات کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید


Flying Icon