164ترفند اینترنت اکسپلورر,Internet Explorer,مرورگر,اسرار و راز و رمز اینترنت اکسپلورر 16
61- کادر محاوره مربوط به بارگذاری فایل ها در IE 6 ظاهر جدیدی نسبت به Ie5 دارد: به جای گزینه های رادیویی،از دکمه های Save و Open استفاده کرده است.
62- به جای کلیک روی دکمه های Back و Forward می توانید روی فلش رو به پایین آنها کلیک کنید تا لیستی از چند صفحه قبلی ظاهر شود. این کار خیلی سریعتر از این است که چند بار روی Back کلیک کنید و صبر کنید تا هر صفحه ظاهر شود. البته این ویژگی جدید نیست و در IEهای قبلی هم وجود داشت، ولی چیزی که جدید است لینکی است که در انتهای لیست برای باز کردن History اضافه شده است تا اگر صفحه ای که به دنبالش هستید عقب تر بود، بتوانید آن را پیدا کنید. اگر History قبلأ باز باشد، این لینک ظاهر نخواهد شد.
63- اگر می خواهید یک مرحله به عقب بروید، از کلید Backspace روی صفحه کلید استفاده کنید. به علاوه، می توانید ضمن گرفتن کلید Alt، کلیدهای فلش چپ یا راست را فشار دهید.
64- ناحیه History لیست صفحات وب مشاهده شده را به صورت امروز، هفته گذشته، دو هفته گذشته و غیره مرتب می کند که بستگی به تعداد روزهایی دارد که خودتان تنظیم کرده اید. با استفاده از کلید View این لیست را بر اساس تاریخ، اسم سایت، تعداد مراجعات و سایت هایی که در آن روز مشاهده کرده اید، مرتب نمائید و یا با استفاده از دکمه Search به جستجوی URLها و عناوین صفحات بپردازید. اگر جای خالی روی دیسک دارید، از طریق منوی Tools، گزینه Internet Options و صفحه General تعداد روزها رادرجلوی Days به 90 روز تنظیم کنید.
65- اگر می خواهید فقط یک فریم را پرینت کنید، بهتر است بدون Preview این کار را بکنید، زیرا در این حالت نمی توانید یک فریم تنها را انتخاب کنید.
66- وقتی از طریق لیست History به مشاهده صفحاتی می پردازید که قبلأ بازدید کرده اید، این اختیار را دارید که هر لیست از صفحات را باز نگه دارید، یا وقتی روی سایت دیگری کلیک می کنید، لیست فعلی را ببندید. برای تنظیم این گزینه، از منوی Tools، گزینه Internet Options راکلیک کرده و به صفحه Advanced بروید. در قسمت Browsing، گزینه Close Unused Folders In History Favorites را علامت بزنید تا وقتی از سایتی به سایت دیگر می روید، جلوی چشم تان زیاد شلوغ نشود.
موضوعات مرتبط: درس سی و دو 164ترفند اینترنت اکسپلورر,Internet Explorer,مرورگر,اسرار و راز و رمز اینترنت اکسپلورر 16 ، ،
برچسبها:
164ترفند اینترنت اکسپلورر,Internet Explorer,مرورگر,اسرار و راز و رمز اینترنت اکسپلورر 16
41- اگر در ناحیه Search روی Customize کلیک و چند ماشین جستجوگر را انتخاب کنید، نتایج را از ماشینی می گیرید که قبل از بقیه درلیست معرفی شده باشد. با کلیک روی Next ماشین جستجوگر بعدی مورد استفاده قرار می گیرد.
42- اگرچه می توانید آیکن Internet Explorer را از سیستم خود پاک کنید، ولی این برنامه فقط یک قطعه نرم افزار نیست. ناحیه Folder همان خط Explorer است که امکان گشت زدن در هارد دیسک کامپیوتر و وب را از یک پنجره فراهم می سازد. اگر درصدد بارگذاری یک فایل باشید و به دنبال فولدر خاصی می گردید، دکمه Folder راه سریعی برای این کار است. تا وقتی که فولدری راازکامپیوتر خود انتخاب نکرده باشید، آیکون ها و منوهای IE را در این ناحیه خواهید دید.
43- ناحیه History بهترین راه برای برگشتن به صفحه ای است که می دانید قبلأ دیده اید ولی فراموش کرده اید آن را Bookmark کنید (اگر قرار باشد همه چیز را Bookmark بکنیم، لیست Favorites آن قدر بزرگ می شد که استفاده از آن عملأ امکان پذیر نبود). با کلیک روی یک لینک یا کشیدن آن به ناحیه اصلی پنجره، آن را باز کنید. اگر می خواهید سایتی را به لیست Favorites منتقل کنید یا آن را در پنجره جدیدی باز نمائید. روی آن کلیک راست کنید.
44- با انتخاب Hotmail به عنوان برنامه مدیریت پست الکترونیک از طریق صفحه Programs در کادر محاوره Internet Explorer و کلیک روی دکمه Mail واقع در خط ابزار، می توانید Hotmail را به IE خود بیاورید. ولی چنین کاری برای Instarnt/Messaging به این آسانی ها نیست. Messenger MSN با IE 6 عرضه نمی شود، ولی درویندوز Xp وجود دارد. با بارگذاری و نصب این برنامه از سایت مایکروسافت، این آیکون رادر خط ابزار IE خود خواهید دید.
45- اگر واقعأ مشکلی از طرف مناطق امن وجود نداشته باشد، فقط آیکن اینترنت در خط وضعیت ظاهر خواهد شد. با کلیک مضاعف روی این آیکون، کادر محاوره Internet Security Proprites را باز و سایتی را به منطقه «سایت های معتمد» اضافه کنید از آن جا که امکان کشیدن URL به داخل کادر محاوره وجود ندارد، به خاطر داشته باشید که قبل از کلیک URL صفحه را کپی کنید و سپس به انتخاب منطقه مورد نظر بپردازید. روی دکمه Sites کلیک کرده و URL را بچسبانید.
46- با کلیک راست روی هر نقطه ای از خط ابزار، می توانید به سفارشی کردن آن بپردازید. در این راستا، می توانید فقط آیکون های استاندارد IE را برگزینید و یا آیکون هایی را به نمایش درآورید که مربوط به برنامه های افزودنی از قبیل AOL Instant Messenger یا Net2phone هستند. با انتخاب آیکون های کوچک جای بیشتری را روی صفحه باز می کنید، هر آیکون می تواند به همراه نوشته برچسب آن یا بدون نوشته برچسب ظاهر شود.
موضوعات مرتبط: درس سی و یک قسمت سوم 164ترفند اینترنت اکسپلورر,Internet Explorer,مرورگر,اسرار و راز و رمز اینترنت اکسپلورر 16 ، ،
برچسبها:
164ترفند اینترنت اکسپلورر,Internet Explorer,مرورگر,اسرار و راز و رمز اینترنت اکسپلورر 16
20- اگر می خواهید برای وب سایت خود یک خط مشی حریم خصوصی تعریف و تنظیم کنید،از ویزارد Privacy Statement مایکروسافت در آدرس http://www.parscloob.com/ استفاده نمائید.
21- اگر از سایت های مورد علاقه خود انتظار ارائه خط مشی حریم خصوصی را دارید، برای آنها Email بفرستید، اگر همه مردم این خواسته را داشته باشند، سایت های بیشتری وادار به ارائه چنین خط مشی هایی خواهند شد.
22- خیلی تعجب نکنید، شاید یک سایت وب اطلاعات شخصی شما را کاملأ مطمئن نگهداری کند، ولی چون خط مشی حریم خصوصی خود را ارائه نداده IE کوکی های آن را نمی پذیرد (البته با این فرض که تنظیمات شما چنین چیزی را از IE خواسته باشد).
23- اگر مطمئن نیستید که چه تصمیمی در مورد کوکی ها بگیرید یا نمی دانید وسعت نشر آنها تا چه حداست، از IE بخواهید که برای چند هفته ای پذیرش یا رد کوکی های طرف سوم رااز خود شما سوال کند، شاید تعجب کنید از این که ببینید این همه سایت در حال ردگیری شما هستند.
24- اگر تنظیمات حریم خصوصی خود را به نحوی تغییر بدهید که تمام کوکی ها برگشت بخورند، وب سایت ها نمی توانند کوکیهای قبلی موجود در کامپیوتر شما را بخوانند.
25- اگر می خواهید به بررسی کوکی هایی بپردازید که قبلأ پذیرفته اید، از منوی Tools،گزینه Internet Options را کلیک کرده و به صفحه General بروید،سپس روی Settings و پس از آن View Files کلیک کنید. کوکی ها در راس لیست فایل های اینترنتی موقت قرار دارند. برای خلاص شدن از دست یک کوکی، کافی است آن را از لیست مزبور حذف کنید.
26- اگر می خواهید تمام کوکی های موجود درکامپیوتر خود را پاک کنید، از منوی Tools،گزینه Internet Options را انتخاب و از صفحه General روی دکمه Delete Cookies کلیک کنید.
27- تنظیمات مربوط به سطوح امنیتی منطبق محتوایی وب در IE 6 فرق کرده اند، ولی اگر در نسخه قبلی IE تغییراتی را در مناطق امنیتی داده باشید، Setup آنها را حفظ کرده و یک منطقه تحت عنوان «سطح امنیتی سفارشی» برای شما می سازد.
موضوعات مرتبط: درس سی قسمت دوم 164ترفند اینترنت اکسپلورر,Internet Explorer,مرورگر,اسرار و راز و رمز اینترنت اکسپلورر 16 ، ،
برچسبها:
164ترفند اینترنت اکسپلورر,Internet Explorer,مرورگر,اسرار و راز و رمز اینترنت اکسپلورر 16
2- بعضی از سایت های عکس های دیجیتالی دارای تصاویری با وضوح و کیفیت بالا هستند، ولی اگر عکس در پنجره مرورگر جا نشود تولید دردسر می کند. در صورت مواجهه باتصویری که به علت بزرگ بودن آن نتوانستید تمام عکس را یکجا در صفحه مشاهده کنید، به جای این که صفحه را به بالا یا پایین (یا به چپ و راست) اسکرول کنید،کمی صبر کیند تا 6 IE اندازه آن را برای شما تنظیم کند. اگر ترجیح می دهید عکس را در اندازه واقعی خود ببینید، ماوس را به گوشه پائین در سمت راست برده و روی دکمه مربوطه کلیک کنید.
3- وقتی تصویری را از طریق پست الکترونیک می فرستید، می توانید آن را کوچکتر کنید تا سریعتر به مقصد برسد. در این راستا، می توانید وضوح 480×640، 600×800 یا 768×1024 را انتخاب و کاری کنید که تمام تصاویری که می فرستید کوچکتر شوند. دوستانی که به صورت تلفنی با اینترنت ارتباط دارند حتمأ از این توجه شما ممنون خواهند شد.
4- اگر برای خود صفحه وبی را دست و پا کرده اید و از ایده ظاهر شدن خط ابراز تصاویر و تشویق بازدیدکنندگان به ذخیره تصاویر شما خوشتان نمی آید، می توانید این خط ابراز را برای تک تک تصاویر یا همه آنها غیر فعال کنید، برای این منظور با دستور خط ابراز را به طور کامل از کار بیندازید و یا خط Galleryimg=”No” را در برچسب های Img خود اضافه کنید.
5- خط ابراز Image برای تصاویر کمتر از 130×130 پیکسل ظاهر نمی شود،به همین دلیل برای ذخیره این نوع تصاویر باید از همان روش مرسوم کلیک راست استفاده کیند.
موضوعات مرتبط: درس بیت و نه قسمت اول 164ترفند اینترنت اکسپلورر,Internet Explorer,مرورگر,اسرار و راز و رمز اینترنت اکسپلورر 16 ، ،
برچسبها:
مطمئنا تا به حال نام “عینک های گوگل” را شنیده اید و این نام حداقل یک بار به گوشتان خورده است.این لینک ویدیویی از سایت یوتیوب را مشاهده کنید :
در این ویدیو ، زندگی اغلب مردم عادی که کارهای عادی ، روتین و روزمره خودرا انجام می دهند به تصویر کشیده شده اند.اما تعداد کمی از مردم را هم نشان می دهد که کارهای روزمره خود را رها کرده اند و مشغول سرگرمی هایی چون چتربازی هستند! بر روی صورت آنان عینک هایی قرار دارد که تجربه و حس ” first-person’s view” یا همان دیدگاه اول شخص ( دیدگاه شخص اول ) را می را برای ما ایجاد می کنند.همانطور که حدس زدید ، این عینک ها ، عینک های گوگل هستند!در حال حاضر عینک گوگل را می توان بیشتر شبیه به یک نوع اسباب بازی ای تصور کرد که توسط سازنده آن روز به روز در حال پیشرفت کردن و کامل شدن می باشد و امکانات آن با توجه به شرایط روز به مرور زمان در حال تکمیل و توسعه می باشد.امروز قصد داریم تا کمی روی این عینک های گوگل ریز شویم و عمقی تر و از زاویه ای تخصصی تر به آن ها نگاهی داشته باشیم.بنابراین با ده عدد سر فصل مهم از تکنولوژی های برتر به کار رفته در این عینک ها یاد می کنیم.بیشتر به قسمت سخت افزاری این عینک ها می پردازیم.به احتمالی شاید در آینده ای نه چندان دور ، همه انسان های این کره خاکی به این عینک ها نیاز پیدا کنند.
(۱) – سخت افزار کوچک اما بسیار قدرتمند
شگفت انگیز ترین بخش و مهم ترین بخش این عینک های گوگل همین قسمت سخت افزار آن است.با توجه به فشار همه جانبه ای که روی تیم متخصص این پروژه بوده است ، آنها یک سخت افزار کوچک اما قدرتمند را برای این عینک ها طراحی کرده اند که به نام ، ریز کامپیوتر مشهور است.این ریز کامپیوتر را در قالبی کاملا سبک وزن ولی کاملا ایمن و قوی پدید آورده اند و درون فریم عینک (قاب عینک) به صورت کاملا ظریف و هنرمندانه جاسازی کرده اند.
عینک گوگل ، عینک مجهزیست! درون این عینک ها امکاناتی از قبیل بلوتوث ، اینترنت بی سیم (Wi-Fi) ، (GPS) ، بلندگو (speakers) ، دوربین ، میکروفون ، صفحه لمسی (تاچ اسکرین) و به احتمال قوی یک عدد ژیروسکوپ ؛ صرفا برای تعیین جهت افقی یا عمودی صفحه نمایشگر آن وجود دارد.ابعاد و سایز صفحه نمایشگر آن به بند انگشت دست شما می رسد! و تمام اطلاعات مورد نیاز شما در قسمت نمایشگر آن ، برایتان به نمایش در می آید.به تعبیری می شود گفت که تمام اطلاعات مورد نیاز شما با لمس بند انگشتتان بر روی صفحه لمسی عینک ؛ پیش روی چشمانتان خواهد آمد.(در یک چشم به هم زدن ! )
طراحی و تولید این عینک ها ، گام بزرگی در جهت پیشرفت تکنولوژی و همگام شدن این پیشرفت ها در زندگی اجتماعی بشر مدرن امروزیست.در آینده ای نه چندان دور که ، استفاده از این عینک ها برای انسان ها فراگیر تر شود ، تاثیرات ورود این دست تکنولوژی های نو و کاربردی در زندگی روزمره انسان ها را خواهید دید.
موضوعات مرتبط: درس بیست و هشت عینک گوگل ، ،
برچسبها:
۷ ابزار برتر افزایش امنیت شما در اینترنت
اگر شما هم یکی از آن دسته کاربران اینترنتی هستید که سالها از یک رمز عبور ساده برای ورود به سایتها و سرویسهای اینترنتی مختلف استفاده میکنند، برای امنیت اینترنتی خود شدیدا به کمک نیاز دارید.
اگر شما هم یکی از آن دسته کاربران اینترنتی هستید که سالها از یک رمز عبور ساده برای ورود به سایتها و سرویسهای اینترنتی مختلف استفاده میکنند، برای امنیت اینترنتی خود شدیدا به کمک نیاز دارید. تهدیدات اینترنتی هر سال پیچیدهتر شده و حالا، مسئله به روز بودن ابزار امنیتی بیشتر از همیشه اهمیت یافته است. از خوششانسی شما، کاربران وب عموما صرفهجو هستند و شما میتوانید ابزارهای امنیتی بسیار فوقالعادهای را بدون پرداخت هزینه، دانلود و استفاده کنید.
ما ۷ نمونه از بهترین ابزارهای امنیتی موجود را جمعآوری کردهایم. میتوانید از این لیستی که شامل بهترین گزینههای آنتیویروس رایگان جهت حفظ کامپیوتر و اطلاعات روی آن از آسیبها استفاده کنید.
HTTPS Everywhere
از افزونه مرورگر HTTPS Everywhere روی کروم و فایرفاکس استفاده کنید تا ایمنی دادهها و ارتباطات آنلاینتان تامین شود. HTTPS از حملات جاسوسی در طول دانلودها، ساخت حسابها و تبادل داده جلوگیری میکند.
موضوعات مرتبط: درس بیست و هفت ۷ ابزار برتر افزایش امنیت شما در اینترنت ، ،
برچسبها:
با گوگل نیازی به تایپ ندارید
گاهی اوقات تایپ کردن به ویژه زمانی که به دنبال کلمهای در زبان دیگری مثلا چینی یا یونانی هستید، کار بسیار دشواری خواهد بود.
موضوعات مرتبط: درس بیست و شش با گوگل نیازی به تایپ ندارید ، ،
برچسبها:
کدام مرورگر کمترین انرژی را از باتری لپ تاپ می گیرد؟
اگر بخواهید لپ تاپ بخرید مطمئنا یکی از مهم ترین مواردی که توجه تان را جلب می کند طول عمر باتری هر دستگاه است. ولی این معیار، جدا از آنچه که روی جعبه دستگاه نوشته شده ارتباط مستقیم با برنامه هایی دارد که بعدا روی لپ تاپ نصب می کنید. دلیل این موضوع هم وجود تفاوت بین شیوه تست باتری در آزمایشگاه های مختلف است. مثلا یک شرکت لپ تاپ اش را با نور نمایشگر ۷۰ درصد و ویندوز اکس پی تست می کند، شرکتی دیگر با نور ۱۰۰ درصد و ویندوز ویستا.
باتوجه به اینکه این روزها مرور وب از روزمره ترین فعالیت های هر کاربر است، نرم افزار مرورگر وب شما تاثیر زیادی روی مصرف باتری دستگاه تان خواهد داشت. به همین جهت سایت ۷tutorials آزمایش جالبی انجام داده تا مشخص شود کدام مرورگر کمترین انرژی را از باتری می گیرد.
موضوعات مرتبط: درس بیست و پنچ کدام مرورگر کمترین انرژی را از باتری لپ تاپ می گیرد؟ ، ،
برچسبها:
موتور جستجو,موتور جستجو گوگل
سیستمهای نقشه مبتنی بر مکان گوگل نیز به این شرکت امکان میدهد تا از طریق استفاده کاربر از تلفنهای هوشمند و دیگر وسایل مجهز به جی. پی. اس، خبردار شود آنها در زمان واقعی، در چه نقطهای به سر میبرند.
مجموعه ۷جلدی «غرب از رؤیا تا واقعیت» را مرکز پژوهش های اسلامی صداوسیما با هدف بازخوانی رفتارهای رسانه ای غرب از زبان اندیشمندان غربی منتشر کرده است. در مقدمه ناشر برای این کتاب می خوانیم: «در این مجموعه، نخست به ناگفتههایی از اهداف گردانندگان رسانههای غرب برای پیشبرد سیاستهای حاکم بر امریکا به ویژه در زمان اقدامات نظامی امریکا علیه کشورهای گوناگون پی خواهیم برد، آنگاه نقش رسانههای غرب و صاحبان اصلی آنها یعنی شرکتهای بزرگ تجاری را در هدایت افکار عمومی در رویدادهای مهم سیاسی نظامی، بررسی خواهیم کرد.»
جلد نخست این مجموعه به موضوع «رسانه سلطه، سلطه رسانه (تبلیغات رسانهها در خدمت سیاست امریکا)» اختصاص دارد و زیر نظر داوود رجبینیا، با قیمت ۲هزار تومان تهیه و تدوین شده است.
موضوعات مرتبط: درس بیست و چهار مراقب سرچ هالی گوگلی باشید ؟ ، ،
برچسبها:
باید باور کنیم به دوران تازه ای از زندگی بشر وارد شده ایم، دورانی که در آن جهان به اندازه موس ماست؛ همین کافی بود تا خبرنگار ایسنا را به جست و جویی در
اینترنت و منابع وا دارد تا ببیند چگونه اینترنت، اینترنت شد؟
هنگامی که "دانیال بل" از ظهور جامعه فرا صنعتی صحبت کرد و تاریخ بشر را به سه دوره قبل از انقلاب صنعتی، دوران انقلاب صنعتی و جامعه فرا صنعت گرایی تقسیم کرد، هرگز گمان نمی کرد که ایده ها و رویاهای بشر این قدر سریع تحولات جامعه آرمانی او را رقم بزنند. جامعه فرا صنعت گرایی، جامعه اطلاعاتی یا هر چیز دیگری که نامش را بگذاریم نتیجه ظهور "یقه طلایی هاست"
امروز کنترل جامعه ما نه در دستان یقه آبی ها و نیروهای صنعتگر، نه یقه سفید ها و نیروهای فکری و کارمندها که عصر، عصر ظهور "یقه طلایی ها" است، "یقه طلایی هایی" که مهارت هایشان جغرافیا نمی شناسد و زمان و مکان را منقبض کرده اند.
در گذشته اگر شهری در کنار بزرگراه ها واقع می شد، شهری زنده بود اما امروز شهرهای زنده در کنار بزرگراه های اطلاعاتی واقعند؛ همچنین ظهور بازارهای شبکه یی که در آن شبکه ها اهمیت جریان اطلاعات را نمایان ساخته اند، از ویژگی های عصر ماست؛ عصر هوشیاری نوین در PIS، پدیدار شدن فزاینده حرفه یی ها، عصر اهمیت بیش تر معلومات و آگاهی و نقش پررنگ تر روشنفکران و این نمایی است از عصری که هم اکنون در آن به سر می بریم.
چگونگی شکل گیری اینترنت
سال 1964؛ دوران جنگ سرد است؛ روس ها موشک "اسپونیک" را به فضا می فرستند و نشان می دهند دارای قدرتی هستند که می توانند شبکه های ارتباطی آمریکا را از بین ببرند. آمریکا به فکر شبکه ای ارتباطی می افتد که اگر قسمتی از آن آسیب دید، دیگر نقاط از آسیب در امان باشند تا اینکه در 1966 "آرپانت؛ شبکه عمومی اطلاعات" در پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) متولد می شود.
"آرپا" ابتدا 2 رایانه را در شرق و غرب آمریکا به هم متصل می کند که در ادامه تعداد رایانه های متصل به شبکه به چهار عدد افزایش یافته و اخبار سطوح بالای نظامی با آن منتقل می شود؛ کم کم دانشگاه ها و مراکز علمی به "آرپا" متصل شده و با عمومی شدن آن اینترنت متولد می شود. به همین دلیل است که "اینترنت را فرزند آنارشیست و هرج و مرج طلب جنگ سرد" می خوانند و هرگاه سخن از تولدش به میان می آید می گویند: "از روس ها متشکریم".
"هات میل" پایه گذار سرویس پست الکترونیکی (Hotmail)
اما سال 1972 سال شکل گیری ایمیل است، اما ایمیل هایی که تنها برای یک رایانه در یک محل خاص فرستاده می شدند و در مکان های دیگر قابل رویت نبودند و تازه برای نگه داری باید آن ها را در رایانه ذخیره می کرد و خبری از Inbox نبود.
ایمیل به این صورت ماند تا "هات میل" سرویس پست الکترونیکی مبتنی بر وب را پایه گذاری کرد و امروز ما از هر جای دنیا با اتصال به "وب" می توانیم به ایمیل هایمان دسترسی داشته و نامه های مجازی مان را در صندوق پستی مجازی مان نگه داری کنیم.
سال 1989 سال ورود مدرنیته به اینترنت
سال 1989 "تیم برنزلی"؛ پدر اینترنت مدرن، مدرنیته و فرامتن Text را به اینترنت می آورد. فرامتن ها، متن های مستقل و بی ارتباط را به هم وصل می کنند و امکان جست و جوی همزمان و مرتبط دو موضوع را به ما می دهند. آغاز مدرنیته جهان یعنی دسترسی به ادبیات جهانی واژه ها که این اتفاق بزرگی بود.
همه چیز زیر سر استنفوردی ها
دانشگاه "استنفورد"، ایالت کالیفرنیا جایی که به دانش آموختگانش علم بارور کردن ایده ها و تحقق رویاهایشان را می آموزد؛ بسیاری از دانش آموختگان چهارمین دانشگاه بزرگ دنیا پیش از اتمام دوران فوق لیسانشان درس را رها کرده و به تأسیس شرکتی اقدام می کنند تا ایده هایشان را در حیطه عمل به آزمایش بگذارند.
ایده ها و رویاهایی که بسیاری از شرکت های معتبر در زمینه فن آوری اطلاعات مانند یاهو، گوگل و... را به ارمغان آورده است.
تحقق رویایی به بزرگی یک و صد صفر در جلوی آن
شاید حالا دیگر بازگو کردن داستان "لری پیج" و "سی جی برین" موسسان گوگل داستان تکراری باشد؛ دو دانشجویی 22 و 23 ساله دکترای استنفورد که موتور جستجو گر رایگانی طراحی کردند تا از روی تعداد لینک هایی که به یک سایت مشخص می رسد، عمل کند.
این دو در سال 1996 موتور جست و جو یشان را به صورت محدود و با نام BachRub به جست و جو وا می دارند و پس از جست و جو های موفق BachRub، در سال 1998 گوگل متولد می شود که در واقع تولد پدیده ای بود که بر بسیاری از بخش های زندگی ما سایه انداخته است.
اکنون گوگل با استفاده از سیستم "Page Rank"و در کمتر از چند ثانیه میلیاردها صفحه را جست و جو می کند؛ روزانه به 100 میلیون جست و جو از سراسر جهان پاسخ می گوید و 8 میلیون سایت را تحت پوشش دارد. البته گوگل تنها محدود به موتور جستجویش نشده و با زیرشبکه های بلاگر، یوتیوپ، اندروید، گوگل مپ، جی میل و... به خلق ایده های جدید در حوزه وب می پردازد.
"لری پیج" و "سی جی برین" با مجتمع عظیم شان به نام گوگل و به معنای "یک و صد صفر در جلوی آن" و آرزوی گسترش سرویس ها و اهداف، اطلاعات و اطلاع رسانی به اندازه این عدد روز به روز به تحقق رویاهایشان نزدیک می شوند.
برچسبها:
اگر شما جزء افرادی هستید که از اینترنت استفاده می کنید و با دانلود کردن فایل سر و کار دارید (که به احتمال زیاد جزء این دسته هستید چون در حال خواندن این مطلب اید)،
نام Rapidshare را شنیده اید. rapidshare.com نام سایتی است آلمانی که به افراد اجازه می دهد تا بتوانند فایل های خود را به اشتراک گذاشته و در دسترس عموم قرار دهند.
مقر این سایت در سوئیس است و در آنجا وجه مورد نظر را از افراد گرفته و به آنها اجازه آپلود (upload) بر روی سایت را می دهند، اگر کاربران مبلغ آپلود را پرداخت کنند هر کاربری می تواند تا سقف مورد نظر بر اساس پول پرداخت شده فایل آپلود کند (معمولا 2GB است).
همچنین کاربران لینک منحصر به فرد دانلود دارند، که محل آپلود فایل را مشخص می کند و به همه افراد اجازه می دهد تا از آن آدرس مورد نظر فایل خود را دانلود (download) کنند.
دانلود کردن چه تفاوتی با آپلود کردن دارد؟
زمانیکه شما فایلی را از محیط اینترنت بروی کامپیوتر خود (یا از یک کامپیوتر دیگر به کامپیوتر خودتان) ذخیره می کنید به این عمل دانلود کردن و زمانیکه شما فایلی را به سایت یا کامپیوتری بروی اینترنت ارسال می کنید (یا فایلی را به ایمیل خود ضمیمه می کنید) به این عمل آپلود کردن می گویند. دانلود کردن عکس عمل آپلود کردن است.
یکی از مزایایی که برای این سایت معمولا عنوان می شود امکان آپلود همه گونه فایلی است اعم از بازی ها، برنامه ها، انواع فیلم، فایل های صوتی و تصویری، e-book ها و غیره.
چگونه فایلی را به رپیدشیر آپلود کنیم؟
ابتدا باید یک حساب کاربری (Account) خریداری کنید و چون در ایران امکان خریداری مستقیم از خود سایت نمی باشد باید از یکی از نماینده ها در ایران خریداری صورت پذیرد برای خرید به سایت rapidworld.ir مراجعه کنید. همانطور که در این سایت نوشته قیمت 1 ماهه 11 هزار تومان، 3 ماهه 500/28 تومان، 6 ماهه 49500 تومان و 1 ساله 89500 تومان است البته شما می توانید با یک جستجوی ساده، دیگر نماینده های فروش اکانت رپیدشیر را پیدا کنید.
موضوعات مرتبط: درس بیست و دو آشنایی با سایت رپیدشیر و نحوه آپلود فایل به آن ، ،
برچسبها:
حتما با سایت معروف YouTube آشنا هستید. بزرگترین سایت اشتراک گذاری ویدیو در جهان که خیلی هم از عمرش نمی گذرد. فقط عیبی که دارد این است که امکان
دانلود کردن ویدیوها را در خود سایت نمی دهد. البته نگران نباشید راه های خیلی زیادی برای این کار وجود دارد که احتمالآ بعضی از آنها را دیده اید. ولی اگر نمی دانید که چه طور ویدیوها را از یوتیوب دانلود کنید. ادامه مطلب را دنبال کنید.
1- یک Kiss اضافه کنید
فقط کافیه به اول آدرس ویدیو مورد نظر کلمه kiss را اضافه کنید. این کار شما را به سایت kissYoutube هدایت می کند که ویدیو ها را با فرمت flv به شما می دهد تا دانلود کنید.
یعنی
http://youtube.com/watch?v=y9oIZpFFyIY
می شود
http://kissyoutube.com/watch?v=y9oIZpFFyIY
نکته: برای دیدن فایل های flv به برنامه ای نیاز دارید که این فایل ها را بخواند. عمومآ در هر سایتی که ویدیو های یوتیوب را با فرمت flv به شما می دهد یک برنامه معرفی شده است. به شما پیشنهاد می شود همین حالا برنامه FLV Player را از اینجا دانلود کنید.
موضوعات مرتبط: درس بیست و یک 4 روش برای دانلود ویدیو از یوتیوب ، ،
برچسبها:
هر روز اطلاعات شخصی زیادی را در سایت های مختلف ثبت می کنیم که هیچ گاه اینترنت آنها را فراموش نخواهد کرد. موتورهای جست و جو بیت بیت اطلاعات ما را لحظه به لحظه
می بلعد و به محض آنکه اطلاعات مان روی وب سایتی قرار می گیرد، به یکباره در هر گوشه ای از اینترنت زاد و ولد کرده و از هر سروری سر در می آورد.
خیلی اوقات هم شده که از وب سایتی دیدن می کنیم و با آنکه از آن فضا چندان خوش مان نمی آید و محال است که دیگر به آن سری بزنیم، گاهی مجبور می شویم پروفایلی در آنجا ایجاد کنیم. به این ترتیب اطلاعات و جزییات زندگی مان در منظر عموم قرار گرفته و توسط موتورهای جست و جو از جمله گوگل، فهرست و رده بندی می شوند.
توافق نامه های کاربری و احکام حریم خصوصی
وب سایت ها و اساساً هر شرکت و آژانس دولتی در دنیا توافق نامه کاربری و اصولی به منظور حمایت از حریم خصوصی مشتریان خود دارد که کاملا روشن می کند آیا آن کسب و کار یا نهاد مسئولیتی در قبال حریم خصوصی و اطلاعات محرمانه مشتری اش دارد یا خیر.
تقریبا نیم میلیارد نفر از مردم جهان عضو فیس بوک هستند، شاید خود شما هم یکی از آنها باشید. اما آیا خودتان متن اصول حریم خصوصی این سایت را مطالعه کرده اید؟ به احتمال خیلی زیاد جواب شما هم مانند بسیاری از افراد دیگر خیر است؛ به این معنا که این سایت به راحتی می تواند اطلاعات شخصی شما را با سایت های دیگر به اشتراک بگذارد. بسیاری از اطلاعات نظیر نام، نشانی، ارزش ملک و سوء پیشینه، عمومی اند. این اطلاعات قبل از اینکه در اینترنت هم منتشر شوند عمومی اند، اما همین که در اینترنت منتشر می شوند دسترسی به آنها بیش از حد راحت و فراگیر می شود. به عبارتی پاسخی که شاید در بررسی های دستی روی اسناد ساعت ها وقت بگیرد، با یک جست و جو در گوگل و در چندین ثانیه قابل دسترس است.
بیشتر وب سایت ها با کاربران خود صادق اند و سیاست های داده گرانی و حریم خصوصی شان را با آنها به اشتراک می گذارند، اما می توان گفت که خیلی از کاربران حتی یک بار هم وقت صرف خواندن این سیاست ها که خود نیز نادانسته تاییدشان کرده اند، نمی کنند. شاید همین مسأله باعث می شود که کاربران از فاش شدن اطلاعات شخصی شان جلوی چشم دیگران چندان شوکه و دلخور نشوند.
اسرار اینترنتی
آیا تا به حال نام تان را در گوگل جست و جو کرده اید؟ تنها با نوشتن نام تان و کلیک جست و جوی گوگل، شجره نامه تان جلوی چشمان تان ظاهر می شود. به غیر از این White Pages.com، BeenVerified.com و PublicRecords.com همگی سایت هایی هستند که با ارایه اطلاعات کاربران اینترنت - که یک زمانی در یک سایتی آنها را ثبت کرده اند - کسب و کار می کنند. برخی کاربران می توانند با یک جست و جوی سریع در سایت White Pages آدرس خانه، شماره تلفن، سن شان و حتی نام افرادی که با آنها زندگی می کنند را بیابند.
موضوعات مرتبط: درس نوزدهم چه کسی مالک اطلاعات شما بر روی اینترنتی است؟ ، ،
برچسبها:
با گذشت بیست سال از اختراع اینترنت و گسترش روز افزون آن، این ابزار ارتباطی به جزئی جدایی ناپذیر از زندگی انسان ها تبدیل شده است. اما در این دو دهه، اینترنت
چه تاثیری بر پیشرفت و تکامل انسان داشته است؟
فریبا فرهادیان: خیلی ها کارشان با اینترنت است و بدون اینترنت زندگی چنین افرادی لنگ می شود. سرگرمی و تفریح خیلی های دیگر هم اینترنت است. اینترنت یک منبع عظیم اطلاعاتی است که هر چیزی را می توان در آن یافت، اما همین موضوع باعث شده بحث و جدل های زیادی بین دانشمندان در بگیرد که این پدیده چه بلایی بر سر ذهن های ما انسان ها آورده یا خواهد آورد.
به گزارش گیزمودو، دانشمندان به دو دسته تقسیم شده اند. یک دسته معتقدند اینترنت بسیار مفید و سازنده است و دسته دیگر، آن را عامل تمام کند ذهنی های بشر امروز می دانند.
کلی شرکلی، نویسنده مقاله «فزونی شناخت: خلاقیت و بخشش در عصر ارتباطات»، جزو دسته طرفدار اینترنت است. او در مقاله اش چنین نتیجه گیری کرده که اینترنت دارای یک اثر افزایشی در خروجی تعقل و تفکر جامعه بوده. وی به اینترنت به چشم یک نسخه عظیم علمی می نگرد و می گوید: «وجود منابعی چون ویکی پدیا به هرکسی این امکان را داده که در وقت آزادش یک کار تولیدی و سازنده انجام دهد».
موضوعات مرتبط: درس هجدوهم اینترنت ما را باهوش تر کرده یا احمق تر!؟ ، ،
برچسبها:
درست است ... اینترنت زندگی همه ما را به نحو مطلوبی دگرگون کرده... و این تحول البته در حوزه پول و اعتبار، مورد اقبال عمومی واقع شده است. افزایش سرعت خدمات بانکی،
کارآمدی مؤسسات مالی اعتباری، صرفه جویی در زمان و حتی کاهش ترافیک شهری، کمترین مزایای استفاده از "اینترنت بانک" است که کمابیش توجه کاربران ایرانی را نیز به خود جلب کرده است.
خیلی خوب، خیلی سریع، خیلی ساده ...
حتی از طریق یک اتصال معمولی به اینترنت، می توانیم بسیاری از فعالیت های بانکی وقت گیر و مهم خود مانند انتقال وجه، دریافت صورت وضعیت، اطلاع از آخرین رقم موجودی، پرداخت قبوض، خرید کالا و ... را انجام دهیم، آن هم به صورت موفقیت آمیز!
بله ... خدمات اینترنتی بانک ها، خیلی خوب، خیلی سریع و خیلی ساده هستند؛ اما آیا می توانیم عبارت "خیلی امن" را هم قاطعانه به این فهرست اضافه کنیم؟ چند درصد از افرادی که از خدمات "اینترنت بانک" استفاده می کنند، بویژه آن هایی که مشتری دائم این خدمات محسوب نمی شوند، از امنیت کامل در هنگام فعالیت های مالی و اعتباری برخوردارند؟ آیا صرف اینکه مبلغ زیادی را جابجا نمی کنیم و یا تنها برای پرداخت قبوض یا اطلاع از موجودی حساب از اینترنت استفاده می کنیم، می توانیم احساس امنیت کامل داشته باشیم؟ آیا به صرف این که امنیت مؤثر فرآیندهای مالی، از طرف بانک خدمات دهنده تأمین شده باشد، کاربران خدمات "اینترنت بانک" به طور کامل از تهدیدهای امنیتی مصون خواهند بود؟
موضوعات مرتبط: درس هفدهم امنیت دسترسی به خدمات اینترنتی بانک ها، بسیار مهم است! ، ،
برچسبها:
دنیای فروش آنلاین، چه فروش محصول باشد و چه برای ارائه سرویس، برای تازه واردها ممکن است ترسناک باشد. امکانات گیج کننده و اطلاعات پیچیده به نظر می آیند.
به عنوان مشاور، طراح یا برنامه نویس یک فروشگاه آنلاین، نیاز است مشتری خود را از میان هزار توی بزرگ انتخاب ها عبور داده و به سمت مسیر دلخواهش هدایت کنید. در این مقاله، سعی شده است به برخی سوالاتی که باید از مشتری یا خودتان پیش از نوشتن قرارداد یا راه اندازی یک سایت تجارت الکترونیکی بپرسید، جواب داده شود. هرچند به طراحی و تجربه کار کاربر با سیستم توجهی نشده است چرا که گردآوری این اطلاعات در کنار طراحی و مارک تجاری وب سایت به دست می آید.
دانستنی ها
انتخاب یک راه حل مناسب، براساس چیزهایی که پیشتر استفاده کرده اید یا شاید بعد از پرس و جو از افراد مطلع، کمی تنش برانگیز است! هر کسب و کار آنلاینی نیازهای مخصوص خود را دارد. بنابراین نمی شود راه حلی جامع برای تمام کسب و کارهای آنلاین تعریف کرد. پیش از کد زنی پاسخ چند سوال ضروری است.
موضوعات مرتبط: درس شازدهم قبل از راه اندازی یک سایت تجارت الکترونیکی این موارد را رعایت کنید ، ،
برچسبها:
وب دنیای شگفتی ها است. اگر شما هم می خواهید تجارت خود را بر پایه وب آغاز کنید و به دنیای شگفتی های وب وارد شوید حتما 5 تکنیک زیر را به دقت مورد توجه قرار دهید.
تکنیک های زیر برای شرکت های نوپایی که می خواهند بر پایه وب و ایده های وبی، تجارت خود را بنا کنند حائز اهمیت است.
1- شناخت نیاز و راه حل های بر طرف کردن نیاز
مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند و از چه ابزارهایی در وب استفاده می کنند؟ به عنوان مثال جدیدا در بازار لپ تاپ ایران استفاده از مسنجر یاهو برای پرسش و پاسخ درباره قیمت لپ تاپ ها باب شده است. پس اگر می خواهید وب سایتی با موضوعیت لپ تاپ بسازید ببینید که چه سرویسی را می توانید ارائه دهید که برای این کاربران جذاب باشد و امر پرسش و پاسخ را تسهیل کند.
نگویید منسجر یاهو همه چیز دارد پس ما چه بسازیم؟ برای یک ذهن خلاق هیچ چیز کافی و خوب نیست. همیشه بهتری هم هست. جیمیل خوب است ولی گوگل ویو بهتر است. Orkut خوب است ولی فیس بوک بهتر است. بلاگ خوب است ولی میکروبلاگ بهتر است. Mp3 Player خوب است ولی iPod بهتر است. یکی از اصول خلاقیت های شرکت اپل، شناخت خلاقانه راه حل هایی برای پر کردن فاصله بین بازار و تکنولوژی است. راه حل های را پیدا و لیست کنید. اولویت بندی کنید ولی هنوز دست به کار اجرا نشوید.
2- شناخت و تحلیل ابزار های موجود، سریع دست به کار نشوید
این فاز را هرگز فراموش نکنید. حال که فهمیدیم چه می خواهیم، باید سرویس های موجود که سرویسی مشابه ارائه می دهند را به دقت زیر ذره بین قرار دهیم. نقاط قوت و ضعف هر کدام را بررسی کنید و لیست کنید. حتما وبلاگ های سایت های مذکور را بدقت بخوانید و دنبال کنید. تیم های نوپا تب تولید دارند. دوست دارند تکنولوژی های خود را به رخ بکشند. این باعث می شود فقط بسازند در حالی که از پیرامون خود بی خبرند. حتما زمانی جهت تحلیل سایت های رقیب بگذارید. کمی صبر، سحر نزدیک است.
ایده های نو همیشه موفق نیستند. جستجوی گوگل اولین نبود ولی موفق ترین شد. ایده میکروبلاگ تویتر اولین نبود ولی موفق ترین شد. فیس بوک اولین نبود ولی موفق ترین شد. گوگل باز بسیاری از امکانات خود را مدیون تجربه های کاربران تویتر است. اصلا برای همین بود که با خیال راحت گوگل باز را به صحنه هل داد.
موضوعات مرتبط: درس پازدهم 5 نکته برای شرکت های جدیدی که می خواهند وارد دنیای وب شوند ، ،
برچسبها:
یک مثل چینی می گوید: «یک عکس از هزار کلمه بهتر است». این جمله وصف کامل نمونه سازی در طراحی واسط کاربری است. استفاده از تصویر، بسیار گویاتر از ساعت ها سخنرانی است
و نشان می دهد که یک سیستم چطور باید طراحی شود و رفتار کند. نمونه سازی اولیه، روندی سریع برای نشان دادن وضعیت آینده سیستم است که آن را برای همه کاربران، سرمایه گذاران، توسعه دهندگان و طراحان توضیح می دهد. انجام سریع و مکرر این پروسه، بازخوردها را سریع تر می کند، طراحی نهایی را بهبود می بخشد و نیاز به تغییرات را هنگام توسعه کم می کند.
تمام نمونه سازی اولیه، از پیش نویس کاغذی گرفته تا شبیه سازی های پیشرفته، مثل محصول نهایی عمل می کنند. کلید موفقیت نمونه سازی سریع، بازبینی فوری روی بازخوردها و استفاده از نمونه های مناسب است. نمونه سازی اولیه سریع، تیم ها را با ایده های مختلف هم جهت می کند، با استفاده از تصاویر، گفتگوها را جهت می دهد، اجازه می دهد همه به یک درک مشترک برسند، ریسک پروژه را کم می کند و ما را به سوی یک طراحی بهتر راهنمایی می کند.
پروسه نمونه سازی سریع
نمونه سازی سریع، از تکرار یک پروسه سه مرحله ای تشکیل می شود:
نمونه اولیه: تبدیل تعاریف کاربر از مساله به یک مدل، مشخص کردن استانداردهای کاربر و بهترین تکنیک ها
بازبینی: به اشتراک گذاشتن نمونه اولیه با کاربران و ارزیابی این مساله که آیا نیازها و خواسته های آنها را برآورده می کند؟
تصحیح: شناسایی مناطقی که باید تصحیح یا مجددا تعریف شوند، بر اساس بازخوردها.
نمونه ها، معمولا از کوچک و با چند ناحیه اصلی آغاز شده، کم کم و در طول تکرارها، نواحی مهم دیگری در سطح و عمق به آنها افزوده می شوند تا جایی که برای توسعه محصول نهایی آماده باشند.
هدف یک نمونه
یک نمونه اولیه معمولا، تصویر یک نسخه کامل از یک نرم افزار یا واسط را می سازد. نمونه های اولیه، قصد ندارند راه حل های کارکردی ارائه کنند ولی به کاربر برای دیدن و تجربه محصول نهایی کمک می کنند.
چه چیزی باید جزو نمونه ها باشد
کاندیداهای خوب برای نمونه شدن، می تواند فعل و انفعالات پیچیده، کارکردها و تغییرات جدید در روند کاری و طراحی یا فناوری باشد.
موضوعات مرتبط: درس چهاردهم سودمندی های نمونه سازی، پیش از طراحی وب سایت ، ،
برچسبها:
سبکهای نمایش (styles)
فهرستهای سفارشی (Customized Lists)
فهرستها (Lists)
دکمهها
صفحهبندی (layout)
واحدهای اندازهگیری
اشکال زدایی (debug) برنامه
درک امنیت و اجازه ها (permission)
ساختن و استفاده از منابع (Resources)
استفاده از مفاهیم ضمنی (implicit intents)
استفاده از مفاهیم آشکار (explicit intents)
ساختن و مدیریت فعالیت ها Activities یک برگرفته شده از AndroidCode.ir
کار کردن با AndroidManifest.xml
ایجاد پروژه و درک ساختار آن
نمای کلی از توسعه اندروید
آماده کردن دستگاه اندروید (گوشی) برای توسعه
مراحل نصب «ابزار توسعه اندروید» ADT در ایکلیپس
مراحل نصب ایکلیپس (Eclipse) روی ویندوز
مراحل نصب ایکلیپس (Eclipse) روی مک