وب دنیای شگفتی ها است. اگر شما هم می خواهید تجارت خود را بر پایه وب آغاز کنید و به دنیای شگفتی های وب وارد شوید حتما 5 تکنیک زیر را به دقت مورد توجه قرار دهید.
تکنیک های زیر برای شرکت های نوپایی که می خواهند بر پایه وب و ایده های وبی، تجارت خود را بنا کنند حائز اهمیت است.
1- شناخت نیاز و راه حل های بر طرف کردن نیاز
مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند و از چه ابزارهایی در وب استفاده می کنند؟ به عنوان مثال جدیدا در بازار لپ تاپ ایران استفاده از مسنجر یاهو برای پرسش و پاسخ درباره قیمت لپ تاپ ها باب شده است. پس اگر می خواهید وب سایتی با موضوعیت لپ تاپ بسازید ببینید که چه سرویسی را می توانید ارائه دهید که برای این کاربران جذاب باشد و امر پرسش و پاسخ را تسهیل کند.
نگویید منسجر یاهو همه چیز دارد پس ما چه بسازیم؟ برای یک ذهن خلاق هیچ چیز کافی و خوب نیست. همیشه بهتری هم هست. جیمیل خوب است ولی گوگل ویو بهتر است. Orkut خوب است ولی فیس بوک بهتر است. بلاگ خوب است ولی میکروبلاگ بهتر است. Mp3 Player خوب است ولی iPod بهتر است. یکی از اصول خلاقیت های شرکت اپل، شناخت خلاقانه راه حل هایی برای پر کردن فاصله بین بازار و تکنولوژی است. راه حل های را پیدا و لیست کنید. اولویت بندی کنید ولی هنوز دست به کار اجرا نشوید.
2- شناخت و تحلیل ابزار های موجود، سریع دست به کار نشوید
این فاز را هرگز فراموش نکنید. حال که فهمیدیم چه می خواهیم، باید سرویس های موجود که سرویسی مشابه ارائه می دهند را به دقت زیر ذره بین قرار دهیم. نقاط قوت و ضعف هر کدام را بررسی کنید و لیست کنید. حتما وبلاگ های سایت های مذکور را بدقت بخوانید و دنبال کنید. تیم های نوپا تب تولید دارند. دوست دارند تکنولوژی های خود را به رخ بکشند. این باعث می شود فقط بسازند در حالی که از پیرامون خود بی خبرند. حتما زمانی جهت تحلیل سایت های رقیب بگذارید. کمی صبر، سحر نزدیک است.
ایده های نو همیشه موفق نیستند. جستجوی گوگل اولین نبود ولی موفق ترین شد. ایده میکروبلاگ تویتر اولین نبود ولی موفق ترین شد. فیس بوک اولین نبود ولی موفق ترین شد. گوگل باز بسیاری از امکانات خود را مدیون تجربه های کاربران تویتر است. اصلا برای همین بود که با خیال راحت گوگل باز را به صحنه هل داد.
موضوعات مرتبط: درس پازدهم 5 نکته برای شرکت های جدیدی که می خواهند وارد دنیای وب شوند ، ،
برچسبها:
صفحه قبل 1 صفحه بعد
سبکهای نمایش (styles)
فهرستهای سفارشی (Customized Lists)
فهرستها (Lists)
دکمهها
صفحهبندی (layout)
واحدهای اندازهگیری
اشکال زدایی (debug) برنامه
درک امنیت و اجازه ها (permission)
ساختن و استفاده از منابع (Resources)
استفاده از مفاهیم ضمنی (implicit intents)
استفاده از مفاهیم آشکار (explicit intents)
ساختن و مدیریت فعالیت ها Activities یک برگرفته شده از AndroidCode.ir
کار کردن با AndroidManifest.xml
ایجاد پروژه و درک ساختار آن
نمای کلی از توسعه اندروید
آماده کردن دستگاه اندروید (گوشی) برای توسعه
مراحل نصب «ابزار توسعه اندروید» ADT در ایکلیپس
مراحل نصب ایکلیپس (Eclipse) روی ویندوز
مراحل نصب ایکلیپس (Eclipse) روی مک