در شماره پیش در مورد بازاریابی آنلاین و شناسایی انواع مخاطب و شیوه رفتار آنها صحبت کردیم. در ادامه این موضوع، این بار به یکی از کلیدی ترین اصول بازاریابی یعنی شناخت رقبا و شیوه درست رقابت می پردازیم.
الگو قراردادن پر فروش ترین وب سایت ها
شرکت های کوچک یا متوسط که در ابتدای راه اندازی یک فروشگاه الکترونیکی هستند، به طور کل از تلاش هایی که بزرگان فروش آنلاین انجام می دهند، بی خبرند. اما اگر رقیب بزرگی در عرصه فروشگاه الکترونیک پیش پای یک شرکت قرار می گیرد، نباید بازی را پیش از موعد واگذار کرد و همواره فرصت رقابت با بزرگان یک عرصه وجود دارد. برخی از این عملکردها که توسط شرکت های بزرگ به عنوان استراتژی مخفی موفقیت آنها به کار گرفته می شود، به این صورت است:
فروشندگان بزرگ رقبای کوچک را درست به اندازه یک رقیب بزرگ جدی می پندارند. به این بیندیشید که با وجود تمام تلاش و صرف هزینه، وقت، انرژی و منابع مختلف، باز هم پر بازدیدترین صفحه آنها، صفحه خانگی شان است و می توانند به سادگی به این اندیشه برسند که شما به همان اندازه بزرگ هستید.
چطور می توان تفاوت بین حاصل عملیات یک نفره، 10 نفره یا یک سازمان بزرگ را از روی سایت آن تمییز داد؟
پاسخ این است که حتی حرفه ای های این صنعت هم نمی توانند به روشنی به پاسخ برسند. بزرگ ترین درسی که از این موضوع می توان گرفت این است:
«مطمئن باشید که در صنعت امروز صفحه خانگی ای دارید که با استانداردهای حرفه ای مدرن کاملا مطابقت داشته باشد.»
رسیدن به مخاطب هدف
شرکت های بزرگ باید مخاطبان زیادی را پیدا کنند که به هدف فروش خود برسند و از این رو به دنبال مخاطب هدف نیستند. این وب سایت ها هزینه های هنگفتی می کنند تا با کمک تبلیغات و عبارات جستجو، مخاطبان بالقوه خواهان خرید را به سایت خود بکشانند و همان جا کار را تمام کنند. اما یک شرکت کوچک می تواند در انتخاب مخاطبان خود بسیار جزئی تر عمل کند و در مورد تبلیغاتی که ارائه می کند، مخاطبانی که انتخاب می کند و محل تبلیغ خود بیشتر تمرکز کند.
ضمن آن که می توان مخاطبان هدف را که اشیای گران قیمت تری را در مقیاس کم می فروشند یا کسانی که مشتری هستند و مدام خرید می کنند، به عنوان هدف اصلی در وب سایت نگه داشت.
موضوعات مرتبط: درس دهم راه های موفق بازاریابی آنلاین - قسمت دوم ، ،
برچسبها:
صفحه قبل 1 صفحه بعد
سبکهای نمایش (styles)
فهرستهای سفارشی (Customized Lists)
فهرستها (Lists)
دکمهها
صفحهبندی (layout)
واحدهای اندازهگیری
اشکال زدایی (debug) برنامه
درک امنیت و اجازه ها (permission)
ساختن و استفاده از منابع (Resources)
استفاده از مفاهیم ضمنی (implicit intents)
استفاده از مفاهیم آشکار (explicit intents)
ساختن و مدیریت فعالیت ها Activities یک برگرفته شده از AndroidCode.ir
کار کردن با AndroidManifest.xml
ایجاد پروژه و درک ساختار آن
نمای کلی از توسعه اندروید
آماده کردن دستگاه اندروید (گوشی) برای توسعه
مراحل نصب «ابزار توسعه اندروید» ADT در ایکلیپس
مراحل نصب ایکلیپس (Eclipse) روی ویندوز
مراحل نصب ایکلیپس (Eclipse) روی مک