بسیاری از کارها که در آینده توسط دولتهای الکترونیک اجرا میشود، نیازمند اختصاص دادن کارت هوشمند به هر یک از شهروندان میباشد. كارت هوشمند كارتی است كه درون خود از یك تراشه برای پردازش اطلاعات استفاده می كند و دارای حافظه ای برای ذخیره سازی اطلاعات مورد نیاز خود است.
کارتهای مغناطیسی
اولین کارتی که به طور گسترده در زمینه تجارت الکترونیک و به عنوان کارت بانکی مورد استفاده قرار گرفت، کارت مغناطیسی بود. این کارت از جنس پی وی سی میباشند و روی آنها یک نوار مغناطیسی قرار گرفته است. نوارهای مغناطیسی به علت محدودیتهای فیزیکی موجود اطلاعات زیادی را شامل نمیشوند. روی این کارتها بنا به «استاندارد ایزو 7811» سه تراك وجود دارد که هر یک اطلاعات ویژهای را نگهداری میکنند. معمولاً تراك 1، شامل اطلاعاتی از قبیل نام دارنده و شماره حساب شخص میباشد و سایر اطلاعات کنترلی نیز بر روی تراكهای دیگر قرار میگیرد. به علت امنیت پایین این کارتها نسبت به کارتهای هوشمند، سهولت خواندن تراكهای موجود بر روی آن ها و توانایی کپی کردن اطلاعات آن روی کارتهای دیگر (کپی کردن کارت)، در مواردی که امنیت اطلاعات مهم است، از این نوع استفاده نمیشود. این کارتها غالباً در ارتباطات آنلاین و یا به عنوان کارتهای شناسایی روزمره مورد استفاده میباشند. از معایب کارتهای مغناطیسی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- این نوع کارتها بسیار شکننده و حساس هستند و نباید در مقابل نور و حرارت شدید قرار بگیرند.
- حساس بودن نوار مغناطیسی نصب شده در پشت کارت که باعث میشود در صورت قرار گرفتن این نوع کارتها در مجاورت وسایلی مانند آهن ربا، ضبط صوت، تلویزیون و بلندگو اطلاعات ذخیره شده در نوارهای آن از بین بروند.
موضوعات مرتبط: درس چهارم کارتهای مغناطیسی و هوشمند ، ،
برچسبها:
صفحه قبل 1 صفحه بعد
سبکهای نمایش (styles)
فهرستهای سفارشی (Customized Lists)
فهرستها (Lists)
دکمهها
صفحهبندی (layout)
واحدهای اندازهگیری
اشکال زدایی (debug) برنامه
درک امنیت و اجازه ها (permission)
ساختن و استفاده از منابع (Resources)
استفاده از مفاهیم ضمنی (implicit intents)
استفاده از مفاهیم آشکار (explicit intents)
ساختن و مدیریت فعالیت ها Activities یک برگرفته شده از AndroidCode.ir
کار کردن با AndroidManifest.xml
ایجاد پروژه و درک ساختار آن
نمای کلی از توسعه اندروید
آماده کردن دستگاه اندروید (گوشی) برای توسعه
مراحل نصب «ابزار توسعه اندروید» ADT در ایکلیپس
مراحل نصب ایکلیپس (Eclipse) روی ویندوز
مراحل نصب ایکلیپس (Eclipse) روی مک