در این مقاله به تشریح مراحل راه اندازی یک شبکه سیمی خانگی می پردازیم. بدین منظور ابتدا سخت افزارها و سپس تنظیمات نرم افزاری شبکه را به اختصار مورد بررسی قرار می دهیم. در شبکه های محلی معمولا دو نوع اتصال شبکه HUB و BNC (یا سری) مورد استفاده قرار می گیرد که در زیر هرکدام از این دو را معرفی می نماییم:
شبکه BNC :
در این نوع اتصال از کابل کواکسیال استفاده می شود، در هر یک از دو سر این کابل یک رابط به نام bnc متصل می گردد. این کابل از طریق رابط bnc که بر روی کارت شبکه تعبیه شده است، به کارت شبکه متصل می گردد. بیشتر کارت های شبکه دارای هر دو رابط bnc و hub می باشند. عیب اصلی توپولوژی سری آن است که با قطع اتصال یکی از کامپیوترهای موجود در شبکه، اتصال سایر کامپیوترها نیز قطع می گردد. از این رو در استفاده از پیکربندی سری، به کنترل و مراقبت بیشتری نیاز مندیم. به همین سبب امروزه این نوع اتصال تقریبا منسوخ گردیده است.
شبکه هاب :
این نوع شبکه نسبت به شبکه سری بسیار کاربردی تر و رایج است. در شبکه بر مبنای هاب از کابل UTP ویا STP و از رابط arj-45 در دو سر این نوع کابل استفاده می گردد.
کارت شبکه
اولین قدم برای راه اندازی شبکه از لحاظ سخت افزاری، نصب کارت شبکه برای تک تک کامپیوتر های متصل به شبکه است. کارت شبکه در هر دو نوع سیمی و بدون سیم (Wireless) موجود می باشد. پس از نصب کارت شبکه برای اطمینان از کارایی، بر روی آیکون my computer کلیک راست نموده پس از انتخاب properties ، گزینه Device Manager را انتخاب نمایید (در ویندوز 7 به بعد کافی است عبارت Device Manager را در منوی اصلی ویندوز جستجو کنید). اگر کارت شبکه درست نصب شده باشد، در قسمت Network Adapters می توانید مشخصات کارت شبکه خود را ببینید.
موضوعات مرتبط: درس سوم راهنمای نصب و راه اندازی شبکه در ویندوز 7 ، ،
برچسبها:
اندروید در لغت به معنی روبات انسان نما میباشد که با توجه به قابلیتهای جالب این سیستم عامل، اسم دور از ذهنی به حساب نمی آید. این سیستم عامل برای ابزارهای قابل حمل مانند گوشیهای تلفن همراه طراحی شده که اولین بار در سال 2007 توسط گروهی به نام Open Handset Alliance معرفی شد. سیستم عامل اندروید توسط ۳۰ کمپانی معروف پشتیبانی میشود. آندروید Open Source است و توسعه دهندگان میتوانند با استفاده از Android SDK برنامه های مختلفی برای این سیستم عامل بنویسند. در واقع آندروید بستری فراهم میکند تا برنامه نویسان بتوانند هرچه سریعتر و بهتر برنامه هایی با کلیه ویژگیهای یک گوشی هوشمند تولید نمایند. این سیستم عامل امکان استفاده از توابع داخلی گوشی موبایل، همچون شماره گیری، فرستادن SMS یا استفاده از دوربین گوشی را به برنامه نویسان میدهد. سیستم عامل اندروید از نظر معماری یک پشته نرمافزاری (Software Stack) به حساب میآید، به این معنی که از مجموعه برنامههای کوچک متصل به هم تشکیل شده است که همگی به صورت یک سیستم عامل واحد کار میکنند. مظر یادت نره
موضوعات مرتبط: درس دوم سیستم عامل Android ، ،
برچسبها:
مایکروسافت 17 ماه پیش، ویندوز 7 را به بازار عرضه کرد و با استقبال بی نظیر مصرف کننده گان مواجه شد. بر اساس اطلاعاتی که از ویندوز 8 در دسترس است، در این مقاله به بررسی 8 قابلیت جدید و جالب این سیستم عامل خواهیم پرداخت:
- بوت شدن بلادرنگ: بررسي هایی که در مارس 2010 انجام شد نشان میدهد که زمان صرف شده براي بالا آمدن ويندوز مهمترين عامل نارضايتي کاربران محسوب ميشود. بر اين اساس مايکروسافت قصد دارد ويندوز 8 را به گونهاي طراحي کند که بالا آمدن آن طولی نکشد و از زمان روشن کردن رايانه تا بالا آمدن سيستم هيچ زماني صرف نشود. در ويندوز ويستا زمان بوت شدن رايانه 40 ثانيه بود که در ويندوز 7 اين رقم به 37 ثانيه رسيد. اما مايکروسافت قصد دارد این زمان را در ويندوز 8 صفر برساند.
- تماشاي فيلمهاي HD در تلويزيونهاي بيسيم: ويندوز 8 قابليت سازگاري با انواع دستگاههاي الکترونيکي از جمله گيرنده هاي تلويزيوني را دارد و ميتواند امکان تماشاي فيلمها را با کيفيت بسيار بالاي HD فراهم کند. بر اين اساس کاربر ميتواند لپتاپ خود را روشن کرده، فيلم مورد نظر خود را در اينترنت پیدا کند و با يک کليک فیلم را به صورت بيسيم به تلويزيون خود انتقال داده و آن را تماشا کند.
موضوعات مرتبط: درس اول امکانات جدید ویندوز 8 ، ،
برچسبها:
موضوعات مرتبط: درس نوزده تاریخچه سیر تکامل سیستم عامل ساخت مایکروسافت ، ،
برچسبها:
موضوعات مرتبط: درس هجده تفاوت میان مرورگرهای اینترنتی در چیست؟ ، ،
برچسبها:
موضوعات مرتبط: درس هفده چهار ترفند رجیستری مفید و کاربردی! ، ،
برچسبها:
موضوعات مرتبط: درس شانزدهم چه زماني سيستم Crash ميكند ، ،
برچسبها:
موضوعات مرتبط: درس پانزدهم چگونگي درج عكس و آپلود فايل در وبلاگ ، ،
برچسبها:
موضوعات مرتبط: درس چهاردهم نحوه حذف کردن فایلهای غیر قابل حذف ، ،
برچسبها:
موضوعات مرتبط: درس سیزدهم چند كليد ميانبر مفيد در ويندوز XP ، ،
برچسبها:
موضوعات مرتبط: درس دوازدهم تغيير مسير فايلهاي نصب ويندوز ، ،
برچسبها:
موضوعات مرتبط: درس یازدهم دانلود از ماهواره بصورت مفت و رايگان و با سرعتي فوق العاده زياد ، ،
برچسبها:
موضوعات مرتبط: درس دهم افزایش سرعت و کارآیی کامپیوتر از طریق تنظیم هارد درایو ، ،
برچسبها:
موضوعات مرتبط: درس نهم باز گرداندن فایلهای معیوب سیستمی ، ،
برچسبها:
موضوعات مرتبط: درس هشتم جلوگيري از فراموش کردن پسورد ويندوز ، ،
برچسبها:
موضوعات مرتبط: درس هفتم افزودن پسورد دوم برای ورود به ویندوز XP ، ،
برچسبها:
موضوعات مرتبط: درس ششم جستجوي بدون دردسر درWindows XP ، ،
برچسبها:
موضوعات مرتبط: درس پنجم تغییر رمز عبور ايميل Yahoo ، ،
برچسبها:
سبکهای نمایش (styles)
فهرستهای سفارشی (Customized Lists)
فهرستها (Lists)
دکمهها
صفحهبندی (layout)
واحدهای اندازهگیری
اشکال زدایی (debug) برنامه
درک امنیت و اجازه ها (permission)
ساختن و استفاده از منابع (Resources)
استفاده از مفاهیم ضمنی (implicit intents)
استفاده از مفاهیم آشکار (explicit intents)
ساختن و مدیریت فعالیت ها Activities یک برگرفته شده از AndroidCode.ir
کار کردن با AndroidManifest.xml
ایجاد پروژه و درک ساختار آن
نمای کلی از توسعه اندروید
آماده کردن دستگاه اندروید (گوشی) برای توسعه
مراحل نصب «ابزار توسعه اندروید» ADT در ایکلیپس
مراحل نصب ایکلیپس (Eclipse) روی ویندوز
مراحل نصب ایکلیپس (Eclipse) روی مک