طراحی سایت جلوگیری از پیش پا افتادگی
طراحی یک سایت را با هیچ تعریفی نمی توان علمی مشخص و معین دانست و برای آن چهارچوبی تعیین کرد. طراحی سایت بیشتر فرایندی شخصی و سلیقه ای است و ظاهر وب سایتی که ممکن است از دید طراح آن بسیار عالی باشد از دید طراحان دیگر و بازدید کنندگان خیلی جالب نباشد. بنابراین نمی توان به راحتی گفت که در طراحی سایت چه کاری درست است و چه کاری را نباید انجام داد. به عبارت دیگر کار هایی وجود دارد که بیشتر طراحان وب سایت با آن موافق هستند و در صورت رعایت نکردن آن عواقب خوبی برای آن وب سایت نخواهد داشت. به همین دلیل یعنی وجود نداشتن قانونی مشخص برای طراحی، سایت های مختلف با یکدیگر متفاوت هستند و باید هر وب سایتی که طراحی می کنید متفاوت از دیگری باشد. طراحی شما باید بیانگر اصالت و استقلال وب سایتتان باشد و در عین حال باید بازدیدکنندگان شما با آن احساسی غربت نکنند.
هزاران وب سایت شمارنده یا کانتر آمارگیری برای خود نصب کرده اند همین طور با رشد سریع وبلاگ ها که به سرعت در حال سبز شدن هستند و وبلاگ نویسانی که اطلاعات فنی کمی درباره اداره وبلاگ خود دارند استفاده از شمارنده ها می تواند دید بهتری از آمار سایتشان بدهد ولی اگر شما می خواهید یک وب سایت تجاری یا وب سایتی بزرگ طراحی نمایید قرار دادن یک کانتر در معرض دید عموم یعنی ضایع کردن طراحی به خصوص اگر هدف شما آگاهی از تعداد کاربران سایت باشد. برای اینکه از آمار وب سایت خود مطلع شوید می توانید از ابزار هایی استفاده کنید که نه تنها اطلاعات بیشتر و مفید تری درباره بازدید کنندگان در اختیار شما قرار می دهد بلکه می توانید رفتار آنها را هنگام بازدید از وب سایت خود مورد تحلیل و ارزیابی قرار دهید. اگر وب سایتی پر ترافیک و بزرگ دارید قرار دادن یک شمارنده در معرض دید عموم به نوعی خودستایی محسوب می شود و تاثیر منفی خواهد داشت. بگذارید این گونه بگویم یک وب سایت خوب مفید و کاربردی همیشه پرترافیک است و همه این را می دانند و نیازی نیست در هر صفحه ای که در برابر دیدگان بازدیدکنندگان وب سایت گشوده می شود آمار وب سایت خود را یادآوری کنید. با قرار دادن یک شمارنده در معرض دید عموم انگار مرتب منم منم کرده اید. حال آنکه امروزه بیشتر کاربران به راحتی بدون اینکه شما اطلاعاتی در اختیارشان قرار دهید وضعیت و ترافیک وب سایت شما را حدس تخمین بزنند.
موضوعات مرتبط: درس هشتاد و پنج طراحی سایت جلوگیری از پیش پا افتادگی ، ،
برچسبها:
چگونه برای نوشتن موضوع پیدا کنیم؟
در دنیای امروز نوشتن یکی از منابع درآمد است. بعضی ها به عنوان کاری پاره وقت به آن نگاه می کنند.بعضی افراد از نوشته های خود در آمد قابل توجهی کسب می کنند ولی بعضی هم اصلا موفق نیستند چه رسد به اینکه بخواهند از این راه درآمدی کسب کنند. خوب بد نیست این مقاله را بخوانید شاید به شما در نوشتن مقالات جذاب و قابل قبول کمک کند.
در این مقاله مراحلی بیان می شود که با بکار گرفتن آن می توانید می توانید به نوشتن مقالات زیادی فکر کنید و از آنها در آمد کافی داشته باشید.
آنچه نیاز دارید
-
قلم و کاغذ برای لیست کردن مقالاتی که در آینده می توانید بنویسید.
-
به کتابخانه ای در نزدیکی محل کار یا خانه خود دسترسی داشته باشید تا بتوانید مقالات قدیمی را مطالعه نمایید.
-
توانایی استفاده از موتور های جستجوی کاربردی
مرحله اول برای نوشتن و کسب درآمد
ابتدا سرگرمی ها، علاقه مندی های خود و همچنین آنچه را نمی پسندید لیست کنید تا جهت حرکت خود را مشخص نمایید و بدانید در چه زمینه ای می خواهید مطلب بنویسید. یکی از بهترین موضوع ها را در میان لیست خود انتخاب نمایید. به عنوان مثال اگر به اتومبیل علاقه دارید، از تحقیق در این زمینه بدتان نخواهد آمد. نوشتن مطلب در باره موضوعی که به آن علاقه مند هستید برایتان بسیار ساده تر خواهد بود. آنچه می نویسید باید برای شما جذابیت داشته باشد تا بتوانید توجه مخاطب خود را جلب کنید. اگر شما از نوشتن در مورد موضوعی لذت ببرید شانس اینکه مخاطبان شما هم از خواندن آن لذت ببرند بیشتر خواهد و البته باید ابتدا اطالاعات خود را در زمینه ای که به آن علاقه دارید افزایش دهید برای اینکه مطلبی را به خوانندگان بیاموزید باید ابتدا خود آن را یاد بگیرید.
مرحله 2 تحقیق و جمع آوری مطلب
حال که موضوع یا موضوعات خود را برای نوشتن انتخاب کرده اید، باید شروع به تحقیق کنید. روزنامه، کتاب و مجله هایی که مورد علاقه شما هستند و به موضوع نوشتن تان مرتبط است جمع آوری کنید. تعداد زیادی مجله و کتاب الکترونیکی وجود دارند که در زمینه اتومبیل مشخصات فنی و حتی تعمیر آن وجود دارند شما می توانید در کتابخانه ها درباره موضوع مورد بحث تحقیق کنید از موتور های جستجو استفاده کنید. شاید بخواهید در مورد موضوع ساده ای مانند تعویض شمع اتومبیل مطلب بنویسید. آنگاه باید در مورد موضوع مورد بحث تحقیق کنید. همین که یک بار بتوانید مطالب مورد نظر خود را جمع آوری کنید اعتماد به نفس لازم را برای نوشتن مقالات بعدی هم خواهید یافت.
برچسبها:
برترين سرويس هاي چت
همه دوستان با سرويس هاي گفتگوي آنلاين يا چت آشنا هستند ولي اكثر هموطنان ما از سرويس چت ياهو يا همان ياهو مسنجر استفاده مي كنند سرويس هاي ديگري هم براي چت وجود دارند كه هر كدام مزاياي مخصوص به خود را دارند. بنابراين بدون صحبت اضافه سرويس هاي بزرگ چت را خدمتتان معرفي مي كنم.
FreeChatNowيكي از جديدترين و بهترين سريس هاي رايگان چت اينترنتي
CoolSmile.net چت رايگان
#1 Chat Avenue سرويس چندگانه چت
Spin Chat از چت كردن بازي هاي اينترنتي و... لذت ببريد. حتي احتياج به ثبت نام نيست.
Bravenet Chat با دوستان خود در ارتباط باشيد و با افراد جديد آشنا شويد.
ChatCache سرويس چت با كيفيت مناسب
Justachat.com سرويس چت براي بزرگ سالان
Chatix سرويس چت براي بزرگ سالان
FreeJavaChat به راحتي وارد چت روم ها شويد.
برچسبها:
چقدر وقت خود را در اجتماعات اينترنتي مي گذرانيد؟
طبق تحقيقاتي كه توسط يك كمپاني كاريابي انگلستان انجام شد، مشخص گرديد شركت هاي انگليسي حدوداً 260 ميليون دلار در روز از دست مي دهند آنهم فقط به خاطر استفاده كارمندان از اجتماعات اينترنتي مانند Face book و My space و ... است. در اين تحقيقات زمان تلف شده توسط اين كارمندان را در ماه 233 ميليون ساعت تخمين زده اند. موسسه اي ارائه دهنده تحقيقات در گزارش خود آورده است با توجه به قابليت هاي بالاي اينترنت نمي توان دسترسي كارمندان به اينترنت را مسدود كرد ولي مي توان سايتهاي ارائه دهنده اين خدمات را در محل كار مسدود كرد.
البته گزارشهاي مشابهي از كشورهاي توسعه يافته ديگر در مورد تأثير اين گونه وب سايتها بر روند توليد و سود آوري شركتها ارائه شده است. اكنون وب سايتهاي ديگر هم خدمات و سرگرمي هاي متنوعي ارائه مي دهند. كه از آن جمله مي توان سرويس هاي گفتگوي آنلاين، ويديو، آلبوم عكس، بازيهاي اينترنتي و ... را نام برد و هر كدام از آنها مي توانند به راحتي ساعتها وقت كارمندان را تلف كنند.
نتايج يك بررسي نشان داده است كه هر آمريكايي در روز 2 ساعت زمان كاري خود را تلف مي كند و اين 2 ساعت معادل 759 ميليون دلار در سال است. و حدس گمان ها بر اين بوده كه در صد زيادي از اين زمان مربوط به بازيهاي اينترنتي است. بعضي از كمپاني ها سايتهاي ارائه دهنده بازيهاي اينترنتي را مسدود كرده اند، البته سازمان ها كمپاني هايي هم وجود دارند كه از اين اجتماعات اينترنتي سود برده اند و در جهت پيشبرد اهداف و توسعه شركت خود استفاده كرده اند.
برچسبها:
چرا بعضي از آدرسهاي اينترنتي داراي www هستند و بعضي نه.
يك وب سايت عادي يك آدرس اينترنتي مانند http://www.yadbegir.com دارد. اگر توجه كرده باشيد در بعضي از وب سايتها به قسمت www آدرس اينترنتي احتياجي نيست و شما به سادگي مي توانيد مثلاً تايپ كنيد http://yadbegir.com تا به وب سايت yadbegir.com برسيد.
براي توضيح مطلب بايد كمي با شماره IP، سرورهاي وب و سرور نام دامنه آشنايي داشته باشيد. يك سرور نام دامنه نام را به يك آدرس IP (شماره IP) ترجمه مي كند. وقتي كه شما آدرسي مانند http://www.yadbegir.com را در مرورگر خود تايپ مي كنيد. مرورگر شما (مثلاً اينترنت اكسپلور) با سرور نام دامنه اي كه از قبل براي آن تعريف شده است ارتباط برقرار مي كند. اگر سرور نام دامنه شما قبلاً با اين نام برخورد نكرده باشد به سرور نام دامنه com. متصل مي شود و پيغامي براي شناسايي yadbegir.com مي فرستد. در صورت شناسايي اين نام سرور نام دامنه به سرور نام yadbegir.com متصل مي شود و اين بار پيغامي براي شناسايي www.yadbegir.com مي فرستد. اگر سرور نام yadbegir داراي فهرستي براي پيشوند www بود.شماره IP براي www.yadbegir.com به مرورگر شما ارسال ميكند. و مرورگر شما به اين IP متصل مي شود.
موضوعات مرتبط: درس هشتادو سه چرا بعضي از آدرسهاي اينترنتي داراي www هستند و بعضي نه. ، ،
برچسبها:
بهترين سيستم عامل براي وب سايت شما
يكي از اولين كارهايي كه براي راه انداختن يك وب سايت اينترنتي بايد انجام دهيد، انتخاب هاست است. دنياي وب هر روز در حال توسعه و دگرگوني است بنابراين گزينه هاي شما مي تواند هر روز از روز قبل متنوع تر باشد. اما چه هاستي را انتخاب كنيم تا جوابگوي نياز ها و فعاليت هاي ما باشد؟
قابليت هاي بسياري در يك هاست وجود دارد شايد اگر نخواهيم اغراق كنيم صد ها قابليت و ابزار در يك هاست مي تواند وجود داشته باشد، كه ممكن است از بين همه آنها فقط 10 تاي آنها بدرد شما بخورد.
سيستم عاملي كه هاست وب سايت شما استفاده مي كند، ممكن است انعطاف پذيري شما را در جهت رشد محدود كند. بنابراين در اين مقاله از «ياد بگير دات كام» در نظر داريم اطلاعات بيشتري در اختيار شما قرار دهيم.
يك سيستم عامل يا پلت فرم مثلاً ويندوز NT يا DOS يك سري دستورات پايه هستند كه به كامپيوتر شما مي گويند چگونه يك برنامه را اجرا كند يا مثلاً فايلي را ذخيره كند. و كارهايي از اين قبيل كه خود بهتر مي دانيد. در گذشته بيشتر سرور هاي اينترنتي با يك سيستم عامل به نام Unix كار مي كردند. البته Unix هنوز هم به عنوان يك سيستم عامل رايج كه احتياج به مهارت هاي فني بالا براي مديريت آن لازم است شناخته مي شود. اما امروزه گزينه هاي شما براي انتخاب سيستم عامل بيشتر شده است. نسخه هاي تغيير يافته Unix و ويندوز NT مانند:
Sun Microsystems , Solaris, BSD
از اين گونه اند.
نظر متخصصين در مورد اينكه كدام سيستم عامل بهتر كار مي كند، كاملاً متفاوت است. هر هر چند در اين مقاله سعي خواهيم كرد اطلاعات مختصري از هر سيستم عامل به شما بدهيم اما در پايان آنچه شما انتخاب مي كنيد، به شدت بستگي به بودجه و كاري كه مي خواهيد انجام دهيد دارد.
Linux
لينوكس ورژني از يونيكس است و بسيار قدرتمند كه چندين تابع را به خوبي اجرا مي كند. اين سيستم عامل براي برآورده كردن نيازهاي اينترنتي شما از قبيل خدمات ايميل، سرور اينترنتي و سرور فابل بسيار مناسب است. لينوكس از نظر قيمت بسيار مقرون به صرفه است و از سخت افزار استفاده بهينه مي كند. به همين دليل با اين سيستم عامل مي توان از تعداد بيشتري وب سايت به طور همزمان بر روي يك سرور ميزباني كرد. اين عامل به پايين آوردن هزينه هاستينگ كمك زيادي مي كند. سرور هاي لينوكس با extension ها و برنامه هاي خاصي از مايكروسافت سازگار هستند كه از آن جمله MS SQL (يك نوع بانك اطلاعاتي) يا برنامه Front Page مايكروسافت (يك برنامه براي ساخت و ويرايش صفحات وب) را مي توان نام برد. مهندسان زيادي اين سيستم عامل را براي بخاطر انعطاف پذيري امنيت و كنترل هايي كه در اختيار كاربر قرار مي دهد. ترجيح مي دهند.
موضوعات مرتبط: درس هشتاد و دو هنگام انتخاب هاستينگ چه سؤالاتي بپرسيم! ، ،
برچسبها:
قهر نکن خوشکا خوشکلا قهر نکن خوشکل خوشکلا
بهترين سيستم عامل براي وب سايت شما
يكي از اولين كارهايي كه براي راه انداختن يك وب سايت اينترنتي بايد انجام دهيد، انتخاب هاست است. دنياي وب هر روز در حال توسعه و دگرگوني است بنابراين گزينه هاي شما مي تواند هر روز از روز قبل متنوع تر باشد. اما چه هاستي را انتخاب كنيم تا جوابگوي نياز ها و فعاليت هاي ما باشد؟
قابليت هاي بسياري در يك هاست وجود دارد شايد اگر نخواهيم اغراق كنيم صد ها قابليت و ابزار در يك هاست مي تواند وجود داشته باشد، كه ممكن است از بين همه آنها فقط 10 تاي آنها بدرد شما بخورد.
سيستم عاملي كه هاست وب سايت شما استفاده مي كند، ممكن است انعطاف پذيري شما را در جهت رشد محدود كند. بنابراين در اين مقاله از «ياد بگير دات كام» در نظر داريم اطلاعات بيشتري در اختيار شما قرار دهيم.
يك سيستم عامل يا پلت فرم مثلاً ويندوز NT يا DOS يك سري دستورات پايه هستند كه به كامپيوتر شما مي گويند چگونه يك برنامه را اجرا كند يا مثلاً فايلي را ذخيره كند. و كارهايي از اين قبيل كه خود بهتر مي دانيد. در گذشته بيشتر سرور هاي اينترنتي با يك سيستم عامل به نام Unix كار مي كردند. البته Unix هنوز هم به عنوان يك سيستم عامل رايج كه احتياج به مهارت هاي فني بالا براي مديريت آن لازم است شناخته مي شود. اما امروزه گزينه هاي شما براي انتخاب سيستم عامل بيشتر شده است. نسخه هاي تغيير يافته Unix و ويندوز NT مانند:
Sun Microsystems , Solaris, BSD
از اين گونه اند.
نظر متخصصين در مورد اينكه كدام سيستم عامل بهتر كار مي كند، كاملاً متفاوت است. هر هر چند در اين مقاله سعي خواهيم كرد اطلاعات مختصري از هر سيستم عامل به شما بدهيم اما در پايان آنچه شما انتخاب مي كنيد، به شدت بستگي به بودجه و كاري كه مي خواهيد انجام دهيد دارد.
Linux
لينوكس ورژني از يونيكس است و بسيار قدرتمند كه چندين تابع را به خوبي اجرا مي كند. اين سيستم عامل براي برآورده كردن نيازهاي اينترنتي شما از قبيل خدمات ايميل، سرور اينترنتي و سرور فابل بسيار مناسب است. لينوكس از نظر قيمت بسيار مقرون به صرفه است و از سخت افزار استفاده بهينه مي كند. به همين دليل با اين سيستم عامل مي توان از تعداد بيشتري وب سايت به طور همزمان بر روي يك سرور ميزباني كرد. اين عامل به پايين آوردن هزينه هاستينگ كمك زيادي مي كند. سرور هاي لينوكس با extension ها و برنامه هاي خاصي از مايكروسافت سازگار هستند كه از آن جمله MS SQL (يك نوع بانك اطلاعاتي) يا برنامه Front Page مايكروسافت (يك برنامه براي ساخت و ويرايش صفحات وب) را مي توان نام برد. مهندسان زيادي اين سيستم عامل را براي بخاطر انعطاف پذيري امنيت و كنترل هايي كه در اختيار كاربر قرار مي دهد. ترجيح مي دهند.
موضوعات مرتبط: درس هشتاد و یک سیستم عامل هاست ، ،
برچسبها:
زشتو زشت زشتو زشت زشتو زشت زشتو زشت
لينك هاي مرده
براي كسي كه يك وب سايت اينترنتي را اداره مي كند يكي از كارهاي پر زحمت و وقت گير اطمينان از عملكرد صحيح تمامي لينك هايي است كه كه در وب سايت خود قرار داده است. چون هيچ چيز بدتر از آن نيست كه كاربران شما با بعد از كليك كردن بر روي يك لينك با صفحه معروفي كه حاوي پيغام صفحه مورد نظر يافت نشد يا Page not found مواجه شوند. به اين گونه لينك ها لينك هاي مرده مي گويند.
البته اين لينك ها فقط به لينك هاي خارجي محدود نمي شود. بلكه پيوند هايي كه به صفحات داخلي وب سايت شما اشاره دارند هم ممكن است خراب باشند و شما از آن بي خبر باشيد. بنابراين يكي از كارهايي كه بايد به صورت مداوم و هميشگي به عنوان مدير فني سايت بايد انجام دهيد اطمينان از صحت عملكرد كليه لينك هاي موجود در وب سايت شماست. چه لينك هاي داخلي كه به صفحات داخلي وب سايت شما پيوند مي خورند و چه لينك هاي خارجي كه به صفحاتي در ديگر وب سايت ها پيوند مي خورند.
براي جلوگبري از بوجود آمدن لينك هاي مرده داخلي يا اصلاح آنها اعمال زير را انجام دهيد:
1- قبل از اينكه فايل ها جديد را در وب سايت خود قرار دهيد همه لينك ها را چك كنيد
2- دوباره بعد از Upload همه لينك ها را چك كنيد.
3- در يك سرويس مانند Atoms عضو شويد كه همه صفحات وب سايت شما را چك مي كند.
4- اگر در وب سايت خود از CGI استفاده مي كنيد. فايل htaccess خود را ويرايش كنيد و يك 404 error toutine را نصب كنيد كه براي هر خطا به شما يك ايميل مي فرستد. در اين صورت هر گاه كاربري در وب سايت شما با يك لينك مرده مواجه شود، توسط ايميل به شما اطلاع داده مي شود.
چك كردن لينك هاي مرده خارجي كمي دشوارتر است. براي جلوگيري از اين مشكل اعمال زير را انجام دهيد.
موضوعات مرتبط: درس هشتاد لينك هاي مرده ، ،
برچسبها:
قایق تفریحی بدو جانمونی هـــــــــــا
تراكم كلمات كليدي
مديران سايت ها و وبلاگ ها نه تنها بايد صفحات خود را حاوي مطالب مفيد و جذاب براي مخاطبان كنند بلكه بايد اين صفحات را به گونه اي طراحي كنند كه رتبه آنها در موتوهاي جستجو قابل توجه باشد وگرنه با همه زحمتي كه مي كشند نمي توانند بازديد كننده كافي جذب كنند. يكي از كارهايي كه در طراحي يك صفحه بايد به آن دقت كافي داشت توجه به متن آن صفحه است. اولين كار مشخص كه بايد كرد، عنوان صفحه است كه در كد HTML بين تگ هاي <title> </title> قرار مي گيرد بعضي از موتورهاي جستجو از جمله گوگل به اين تگ اهميت زيادي مي دهند به اين ترتيب موتور جستجو موضوع صفحه شما را تشخيص مي دهد حال زمانيكه شخصي در حال جستجو در يك موتور جستجو مانند گوگل است گوگل تمام صفحاتي را كه موضوع آنها با عبارتي كه شما جستجو كرده ايد مرتبط است ليست مي كند اما اينكه چه صفحاتي از كدام سايتها در صدر نتايج جستجو قرار مي گيرند به عوامل مختلفي بستگي دارد يكي از آنها تراكم كلمات كليدي (Keyword density) است بنابراين بايد سعي كنيد متن شما به تعداد منطقي كلمات كليدي داشته باشد. براي اين منظور شما مي توانيد متن خود را به گونه اي تنظيم كنيد كه نسبت كلمات كليدي به كل كلمات موجود در متن قابل توجه باشد.اندازه گيري تراكم كلمات كليد كار مشكلي است براي سادگي كار يك وب سايت كه به راحتي تراكم كلمات كليدي را براي شما محاسبه مي كند به شما معرفي مي كنيم. اين سايت webconfs.com نام دارد بعد از ورود به اين سايت در قسمت SEO Tools روي Keyword Density Cloud كليك كنيد. در صفحه اي كه گشوده مي شود
برچسبها:
تقدیم به شما عزیزان
آشنايي با VPN
در طي دو دهه اخير دنياي پيرامون ما تغييرات زيادي كرده است. امروز ديگر كسب و كار ها به يك محل يا منطقه خاص محدود نمي شوند بلكه با بازار جهاني روبرو هستند و بايد استراتژي متناسب با آن تدارك ببينند. امروزه سازمان هاي زيادي فراتر از يك تشكيلات محلي فعاليت مي كنند و دامنه خدمات خود را به كشور يا دنيا گسترش داده اند. طبيعي است كه براي اداره چنين سازمانهايي نياز به زنجيره اي از ادارات و دفاتر كاري و نمايندگي وجود دارد. و بايد بين ادارات و دفاتر يك سري اطلاعات رد و بدل شود و در دنياي امروز سرعت حرف اول را مي زند ولي بخاطر آن نمي توان امنيت را ناديده گرفت. پس احتياج به سيستمي وجود دارد كه هم سرعت و هم امنيت تبادل اطلاعات را بين مراكز مختلف فراهم كند. در گذشته اي نه چندان دور براي برآورده كردن اين نياز همه شبكه WAN را توصيه مي كردند كه عبارت است از يك شبكه وسيع و در اين شبكه براي براي ارتباط بين مراكز مختلف معمولاً از خطوط اجاره اي مثلاً فيبر نوري استفاده مي كنند. و به اين وسيله مشكل محدوديت جغرافيايي حل مي شود. و البته يك شبكه WAN برتري هاي قابل توجهي نسبت به يك شبكه عمومي مانند اينترنت دارد كه از آن جمله مي توان به قابليت اطمينان بالا و امنيت خوب آن اشاره كرد. اما استفاده از WAN به خصوص وقتي كه فاصله ها طولاني مي شوند بسيار گران تمام مي شوند چون هزينه اجاره خطوط بالا مي رود. اما با گسترش روز افزون اينترنت سازمان ها براي پيش برد اهداف خود و ايجاد يك ارتباط موثر از اين پديده به شكلي خاص استفاده مي كنند. كه حاصل آن اينترانت يا وب سايت هايي با دسترسي محدود بودند كه افرادي خاص و فقط با استفاده از رمز عبور يا پسورد مي توانستند به انها دسترسي داشته باشند. اين وب سايت ها معمولاً براي كارمندان طراحي شده بودند. اما امروزه سازمان هاي پيشرو از سيستم پيشرفته تر استفاده مي كنند و آن چيزي نيست جز يك شبكه خصوصي مجازي به اين شبكه ها VPN مي گويند كه مخفف Virtual Private Network است. و به اين وسيله كليه نياز هاي ارتباطي بين كارمندان و دفاتر و... را برآورده مي كنند.
موضوعات مرتبط: درس هفتاد و هشت آشنايي با VPN ، ،
برچسبها:
بگیر که امد
10 نکته برتر برای پست الکترونیک
امروزه پست الکترونیک یا ایمیل پرکابرد ترین نمود استفاده از اینترنت در دنیاست. اگر از پست الکترونیک به درستی استفاده شود می تواند برقراری ارتباط بین افراد دور و نزدیک را به شدت تسهيل کند. و اگر از آن به درستی استفاده نشود ممکن است بیش از آنکه مفید باشد ایجاد مشکل نماید. می توانید از نکاتی که در این مقاله آمده است استفاده کنید تا تجربه خوبی از ایمیل های خود داشته باشید و به این طریق فرصت های جدیدی بدست آورید.
1.متن نامه الکترونیک خود را کوتاه نگه دارید.
ایمیل هایی که متن کوتاهی دارند شانس بیشتری برای خوانده شدن دارند. اگر مجبورید متنی طولانی در ایمیل خود بگنجانید آن را در متن ایمیل خود نیاورید بلکه فقط خلاصه ای کوتاه بنویسید و اصل نامه را به صورت فایلی مستقل به آن الصاق کنید یا به اصطلاح آن فایل را attach کنید.
2. مطمئن شوید پیغام شما در مقصد قابل خواندن است.
وقتی که فایلی را برای کسی می فرستید نباید حجم آن خیلی زیاد باشد همچنین باید فرمتی داشته باشد که برای خواننده پیغام و در کامپیوتر او قابل خواندن باشد. اگر از نرم افزاری با نسخه جدید استفاده می کنید ممکن است این نرم افزار برای کسی که از نسخه قدیمی تر آن استفاده می کند قابل خواندن نباشد. مثلا اگر از نرم افزار Word استفاده می کنید بهتر است آن را به فرمت PDF تبدیل کنید تا باز کردن و آن برای دریافت کننده اش ساده باشد.
3. ایمیل های ناخوانده را به حداقل برسانید.
وقتی که می خواهید ایمیلی برای کسی بفرستید که منتظر آن نیست یا حتی ممکن است به دریافت آن هم علاقه مند نباشد خوب به فرستادن آن فکر کنید. اگر واقعا باید این کار را انجام دهید سعی کنید ایمیلی بفرستید که دریافت کننده اش چیزی مفیدی در آن پیدا کند.
4. موضوع ایمیل را شفاف و توصیفی بنویسید.
معمولا بیشتر کاربران فقط به موضوع و فرستنده ایمیل دریافتی توجه می کنند. تفاوت ایمیلی که خوانده می شود با ایمیلی که به آن توجه نمی شود در موضوع آن است.
5. دیکته و قواعد نگارش
ایمیلی که در آن غلط املایی وجود دارد یا قواعد نگارشی رعایت نشده است تاثیری منفی در خواننده ایجاد می کند.
بقیه اش داخل ادامه مطلب هستش
موضوعات مرتبط: درس هفتادو هفت 10 نکته برتر برای پست الکترونیک ، ،
برچسبها:
امضاي پست الكترونيكي
ايميل شما مي تواند داراي يك امضاي باشد كه در انتهاي پيغام شما ظاهر مي شود امضاي ايميل همان امضايي كه شما با دست خو مي زنيد نيست بلكه شامل اطلاعات مفيدي درباره شما است. حتماً تا به حال در ايميل خود با گزينه Signature روبرو شده ايد اين همان جايي است كه شما مي توانيد امضاي الكترونيكي خود را قرار دهيد. اما اين امضا حاوي چه مطالبي ميتواند باشد و استفاده از آن چه لزومي دارد؟ در اين مقاله مطالبي در مورد امضاي ايميل مي خوانيد.
ــ امضاي شما مانند يك كارت ويزيت مي تواند شامل نام، عنوان، شماره تلفن يا فكس، آدرس محل كار و آدرس پست الكترونيكي (ايميل) شما باشد.
ــ استفاده از امضاي الكترونيكي باعث صرفه جويي در وقت شما مي شود اگر زمان براي شما اهميت دارد استفاده از امضاي الكترونيكي به شما در صرفه جويي در زمان كمك مي كند چون براي هر ايميل لازم نيست يك سري اطلاعات تكراري را مرتباً تايپ كنيد.
ــ بعضي از نرم افزارهاي پست الكترونيكي به شما امكان ذخيره بيش از يك امضا را مي دهند بنابراين مي توانيد مثلاً براي ايميل ههاي شخصي از يك امضا و براي ايميل هاي كاري از يك امضا استفاده كنيد.
ــ ممكن است در آينده امضاي پست الكترونيكي شامل يك كد رمز باشند تا بتوان فرستنده نامه را مشخص كرد و به اين وسيله به يك پيغام ايميل مانند يك كاغذ نامه سنديت داد.
خوب این مطلب ادامه نداره دیگه چکار کنم
موضوعات مرتبط: درس هفتاد و شش امضاي پست الكترونيكي ، ،
برچسبها:
چرا ایقدر هوا گرمه !!!!! خخخخخخخخ
پود كست چيست؟
در اين مقاله مي خواهم درباره پودكست ( Podcast ) و اينكه چرا اينقدر رواج پيدا كرده است توضيحاتي ارائه دهم. و از قابليت هاي آن صحبت كنم.
قبل از هر چيزي بايد بگويم اگر يك MP3 Player يا يك موبايل با قابليت پخش فايل هاي MP3 داريد و مي خواهيد به آخرين ترانه هاي روز يا مطالب مورد علاقه خود و با انتخاب خود گوش دهيد پودكست همان چيزي است كه لازم داريد.
خوب فرض كنيد كه از خواب بيدار شده ايد و متوجه مي شويد ترانه هاي جديد به طور خودكار آماده اجرا هستند و مي توانيد MP3 Player خود را برداريد و در حاليكه به ترانه هاي جديد گوش مي دهيد نرمش صحبگاهي را انجام مي دهيد يا در مسير محل كار رانندگي كنيد و از MP3 Player اتومبيل خود به مقاله كتاب يا ترانه مورد مورد علاقه تان گوش دهيد اين همان كاري است كه پودكست براي شما انجام مي دهد.
پودكست را هر كسي مي تواند با هزينه كمي راه اندازي كند يا به عبارت ديگر مي تواند يك راديو اينترنتي راه بيندازد و تنها چيزي كه لازم است يك كامپيوتر، يك ميكروفن و اينترنت است.
موضوعات مرتبط: درس هفتادو پنج پود كست چيست؟ ، ،
برچسبها:
در اعماق وب
امروزه در مورد اعماق وب يا وب عميق بسيار صحبت مي شود. وب يا همان شبكه جهاني اينترنت امروزه داراي ماهيت پيچيده اي شده است كه شامل اطلاعاتي از منابع متفاوتي است. و اين بيش از صفحات معمولي اينترنتي است كه مشاهده مي كنيد. در حقيقت قسمتي از وب مي باشد كه به طور ديناميك عرضه مي شود و چيزي بيش از صفحات ثابتي هستند كه در اينترنت يافت مي شوند. و به اشتباه بعضي ها آن را به دلايلي كه در ادامه مطلب به آنها اشاره مي كنيم « وب نامرئي » يا "invisible web" مي نامند.
-
محتويات بانكهاي اطلاعاتي كه در وب قابل دسترسي هستند. بانكهاي اطلاعاتي شامل اطلاعاتي هستند كه در جداولي كه بوسيله نرم افزارهايي مانند Access , Oracle , SQL Server و DB2 بوجود آمده اند و با درخواست شما قابل دستيابي هستند. مقدار قابل توجهي از اطلاعات با ارزش در بانكهاي اطلاعاتي توليد مي شوند. تخمين ها نشان مي دهد كه محتويات وب عميق پانصد برابر بزرگتر از صفحات وب معمولي است.
-
فايلهاي غير متني يا none-textualمانند فايلهاي صتوتي و تصويري، فايلهاي گرافيكي و پرونده هايي مانند فايلهاي PDF.
پديده بانكهاي اطلاعاتي سالها قبل از اين كه اصطلاحات وب نامرئي يا وب عميق مصطلح شوند وجود داشته اند. همچنان كه تكنولوژي پيشرفت مي كند مقدار بيشتري اطلاعات روي اينترنت قرار مي گيرد و اين بانكهاي اطلاعاتي به عنوان اولين ابزار پيدا كردن اطلاعات استفاده مي شود.
همينطور كه موتور هاي جستجو مانند گوگل براي جمع آوري محتويات بانكهاي اطلاعاتي در توابع جستجوي خود راههاي جديد پيدا مي كنند مفهوم وب عميق هم پيچيده تر مي شود و اين شامل هر چيزي از اطلاعات پرواز تا پرونده هاي پستي مي شود. به طوري كه يك موتور جستجوي پيشرفته مانند گوگل به قسمت كوچكي از اعماق وب ( يا همان وب عميق ) دسترسي دارد.
يك كمپاني به نام Bright Planetاولين بار اصطلاح وب عميق را بكار برد تا پديده بانكهاي اطلاعاتي قابل جستجو در اينترنت را توصيف كند.
چند نكته براي كار با وب عميق
زمانيكه با اعماق وب سر و كار داريد اين نكات را بخاطر داشته باشيد:
-
اطلاعاتي كه بايد در بانكهاي اطلاعاتي ذخيره شوند جزئي از وب عميق هستند. اين اطلاعات مي تواند ليست بزرگي باشد از چيزهايي با يك موضوع مشخص و همچنين همه دايركتورها قسمتي از وب عميق هستند.
-دفتر تلفنهاي ديجيتال
-جستجو گر هاي اشخاص مانند ليست افراد بر اساس حرفه آنها از قبيل وكلا ، پزشكان و ...
-اختراعات
-قوانين
-دايره المعارف ها
-هر آنچه كه در فروشگاه ها و حراجي ها اينترنتي به فروش مي رسد.
-اشكال گرافيكي
-فايل هاي گرافيكي صوتي و تصويري
موضوعات مرتبط: درس هفتاد و چهار در اعماق وب ، ،
برچسبها:
معرفي سرويس هاي مختلف پست الكترونيك
در اينترنت وب سايت هاي مختلفي خدمات پست الكترونيك (يا همان ايميل) را ارائه مي نمايند. ولي درايران هموطنان ما علاقه خاصي به استفاده از سرويس هاي مختلف و پست الكترونيك يا ايميل ياهو دارند. كه البته يك سرويس تمام عيار و بي عيب نيست. بلكه معايبي هم دارد مثلاٌ كند است و گاه پيش مي آيد كه پيغام شما با تاخير به مقصد مي رسد. در ضمن ايميل ياهو از نظر امنيتي هم در سطح پاييني است علت آن هم ساده است چون اين سرويس كاربران زيادي دارد طبيعي است كه خرابكاران اينترنتي بيشتر روي آن سرمايه گذاري مي كنند و نرم افزار هاي فراواني براي هك كردن ايميل ياهو يافت مي شود. حال اگر شما فردي هستيد كه از ايميل خود استفاده زيادي مي كنيد و براي شما مهم است كه اطلاعات ايميل شما به دست افراد نا محرم نيفتد بهتر است سرويس هاي ديگر را امتحان كنيد، كه كمتر شناخته شده است. در همين راستا تعدادي از سرويس هاي معتبر پست الكترونيك را به شما معرفي مي نماييم.
1- GMail سرويس جي ميل را همه مي شناسيم كه متعلق به گوگل است و فضاي زيادي هم در اختيار كاربران قرار مي دهد ولي به همان اندازه ياهو از نظر امنيتي در خطر است.
2- Inbox.com اين سرويس هم يكي از بزرگترين خدمات دهندگان پست الكترونيك مي باشد ولي از نظر امنيتي در وضعيت بهتري قرار دارد و در زمان نگارش اين مقاله 5 گيگا بايت فضا در اختيار كاربر قرار مي دهد و بايد گفت فضاي قابل توجهي است.
3- Yahoo Mail در مورد سرويس ياهو هم كه بهتر از من مي دانيد يكي از نقاط قوت بزرگ آن را مي توان در آنتي ويروس هاي قدرتمند آن دانست كه فايل هاي دريافتي شما را از نظر وجود ويروس چك مي كند.
4- AIM Mail يك سرويس رايگان ايميل كه 2 گيگا بايت فضاي در اختيار شما قرار مي دهد و داراي سيستم چك ويروس و ضد اسپم است.
5- Goowy
موضوعات مرتبط: درس هفتاد و سه معرفي سرويس هاي مختلف پست الكترونيك ، ،
برچسبها:
برترين سرويس هاي وبلاگ غير ايراني
بلاگينگ و وبلاگ نويسي يكي از مرسوم ترين روش هاي بيان عقايد است كه بوسيله آن هر كسي در هر مقام و موقعيتي فرصت ارائه نظر و افكارش را پيدا مي كند. و هموطنان ما هم از اين فرصت اينترنتي استقبال گسترده اي كرده اند. كه اين موضوع باعث افتخار همه ايرانيان است ولي غير از چند سرويس دهنده وبلاگ ايراني كه بعضاً خوب هم عمل كرده اند. سرويس دهندگان ديگري هم وجود دارند كه امكانات مناسبي در اختيار كاربران قرار مي دهند ولي در بين هموطنان ما خيلي شناخته شده نيستند لذا وظيفه خود دانستيم برترين اين خدمات دهندگان غير ايراني را در اين زمينه در اختيار خوانندگان عزيز ياد بگير دات كام قرار دهيم.
ClearBlogs.com در اين بلاگ به سادگي و سرعت مي توانيد مطالب عكس ها و... خود را ارسال كنيد و به نمايش بگذاريد.
Blogger.com اين سرويس توسط گوگل ارائه مي شود كه براي همه شناخته شده است.
Createblog.com سرويس وبلاگي با ديد ايجاد اجتماعات اينترنتي
Studio at Home بهترين پلت فرم براي يك وبلاگ را ارائه مي نمايد.
LiveJournal يك ابزار ارتباطي ساده كه به شما اجازه مي دهد عقايد خود را ابراز كنيد و به دوستان خود متصل شويد
موضوعات مرتبط: درس هفتاد و دو برترين سرويس هاي وبلاگ غير ايراني ، ،
برچسبها:
سلام به دوستان گلم امیدوارم این مطالب مورد نظر شما قرار گرفته باشه حتما ادمه مطلب رو بخونید چون کل آموزش در ادامه مطلب قرار گرفته هر مطلبی که مطالب مرتبطز داشته باشه در قالب یک درس دیگه توضیح داده می شود .
آشنایی با ooVoo نرم افزاری قوی برای چت
ooVoo نرم افزاری قوی برای چت کردن با میکروفن و وبکم است. این نرم افزار تقریبا رایگان است البته بعضی از امکانات خاص آن هزینه دارد. ooVoo یکی از معروفترین و متداول ترین نرم افزار های چت دنیاست که بسیاری از کاربران ویدیو چت گوگل را به سمت خود جذب کرده است. نصب این نرم افزار ساده است و کار کردن با آن هم نسبتاً ساده است.
خوب بیش از این از ooVoo تعریف نمی کنم و از شما دعوت می کنم خود این نرم افزار را دانلود کنید و درباره آن نظر دهید. حجم این نرم افزار در حدود 17 مگا بایت است و به صورت خودکار نصب می شود. ابتدا به این آدرس بروید و در صفحه ای که در مقابل شما گشوده می شود روی Free Download کلیک کنید.
در طول نصب ooVoo حساب کاربری شما را هم ایجاد می کند البته خیلی سریع و بی دردسر! و میکروفن، وبکم و اسپیکر های شما را هم چک می کند تا از کارکرد صحیح آنها اطمینان حاصل شود.
پس از نصب شما می توانید نرم افزار را اجرا کرده و برای دوستانتان یک دعوت نامه به ایمیلشان بفرستید تا آنها هم این نرم افزار را نصب کنند و به راحتی با یکدیگر چت کنید.
موضوعات مرتبط: درس هفتاد و یک آشنایی با ooVoo نرم افزاری قوی برای چت ، ،
برچسبها:
این هم مطالب مرتبط داره چشم مطالب مرتبط اینو رو هم توضیح میدم
این ادامه مطالب مرتبط نوشته های خود در یاهو مسنجر را ثبت کنید هست .
نحوه ایجاد جی ایمیل گوگل
جی امیل گوگل علاوه بر امنیت از سرعت مناسبي هم برخوردار است لذا بر آن شديم تا نحوه ایجاد يك حساب كاربري جی میل و مدیریت آن را براي خوانندگان عزيز ياد بگير دات كام توضیح دهيم .
ابتدا آدرس www.gmail.com را در نوار آدرس مرورگر خود تایپ کرده وارد صفحه ورود جی میل شوید. و یا در صفحه گوگل در گوشه سمت چپ کلمه ورود را کلیک کنید (اگر زبان سیستم تان انگلیسی باشد در گوشه سمت راست کلمه sing in را کلیک نمائید ). گزینه Create an account در سمت راست صفحه را کلیک نمائید تا وارد صفحه ثبت نام شوید.
حالا در صفحه ثبت نام
در این صفحه ابتدا نام و نام خانوادگی خود را در باکسهای اول و دوم وارد نمائید . حتماً لازم نیست اسم واقعی خود را بنویسید هر اسمی مثلا اسم وبلاگتان را بنویسید يا اسم مستعار می توانید اسمهای فارسی هم بنویسید.
موضوعات مرتبط: درس هفتاد نحوه ایجاد جی ایمیل گوگل ، ،
برچسبها:
سبکهای نمایش (styles)
فهرستهای سفارشی (Customized Lists)
فهرستها (Lists)
دکمهها
صفحهبندی (layout)
واحدهای اندازهگیری
اشکال زدایی (debug) برنامه
درک امنیت و اجازه ها (permission)
ساختن و استفاده از منابع (Resources)
استفاده از مفاهیم ضمنی (implicit intents)
استفاده از مفاهیم آشکار (explicit intents)
ساختن و مدیریت فعالیت ها Activities یک برگرفته شده از AndroidCode.ir
کار کردن با AndroidManifest.xml
ایجاد پروژه و درک ساختار آن
نمای کلی از توسعه اندروید
آماده کردن دستگاه اندروید (گوشی) برای توسعه
مراحل نصب «ابزار توسعه اندروید» ADT در ایکلیپس
مراحل نصب ایکلیپس (Eclipse) روی ویندوز
مراحل نصب ایکلیپس (Eclipse) روی مک